Cu Perwoll Black, negrul nu a fost niciodată mai intens!

Indiferent de stilul vestimentar abordat, orice garderobă are un element comun cheie: hainele negre, acele piese de bază care ne salvează ținuta indiferent de situație. Cu accesoriul potrivit, poți face din rochia neagră sau sacoul închis la culoare varinte vestimentare minunate pentru o întâlnire cu prietenii, un interviu, o plimbare sau o cină romantică.

Hainele negre sunt minunate pentru orice ocazie, însă au tendința de a se decolora și de a-și pierde intensitatea spălare după spălare. Știai că dacă sunt îngrijite în mod corespunzător, hainele negre își pot păstra aspectul de nou mai mult timp? Detergentul Perwoll Black, în variantă lichidă sau capsule, protejează țesăturile, repară micro-fisurile fibrelor textile și redă strălucirea culorilor închise ale hainelor tale, pentru ca acestea să arate ca noi mai mult timp.

 Detergentul Perwoll Black este disponibil în două variante:

Detergentul lichid Perwoll Renew & Repair conține o formulă complexă, Repair-Complex, ce are grijă într-un mod activ de culorile hainelor, redându-le aspectul de nou încă de la prima spălare. Acesta redă strălucirea culorilor închise, netezind și întărind fibrele textile, reparând micro-fisurile acestora.

Perwoll Renew & Care Caps este primul detergent special de rufe sub formă de capsule pentru haine negre și închise la culoare. Piesele vestimentare sunt protejate împotriva decolorării și a uzurii precoce. Capsula cu 3 camere conține o formulă de îngrijire ce redă intensitatea culorilor și netezește fibrele aspre, pentru ca hainele să rămână frumoase mai mult timp. Capsulele sunt de 3 ori mai compacte decât detergentul lichid Perwoll și sunt complet solubile în apă.

#RethinkFashion, grija pentru haine înseamnă modă sustenabilă

 Încă din 2019, Perwoll a lansat mișcarea #RethinkFashion pe care o duce mai departe și anul acesta prin proiecte și lansări menite să promoveze conceptul de “slow fashion”, axat pe longevitatea articolelor de îmbrăcăminte. Brand-ul încurajează consumatorii să aibă grijă corect de hainele lor pentru a le păstra frumoase și a le purta cu plăcere o perioadă cât mai îndelungată. Principiul #RethinkFashion este acela că dacă îți ingrijești hainele și realizezi noi ținute creative din ceea ce deja ai în dulap, vei merge mai rar la cumpărături. Mai puține haine cumpărate înseamnă un impact pozitiv asupra planetei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.