Cu Colour Catcher speli fără grijă hainele multicolore

Vara aceasta, îndrăznește să porți combinații de haine colorate și amuzante, cu modele precum dungi, buline și imprimeuri. Nu-ți face griji în ceea ce privește spălarea lor, le poți combina în mașina de spălat fără a risca să se amestece culorile. Colour Catcher, lider pe piață în categoria șervețelelor anti-transfer, are grijă să capteze culorile în timpul spălării și să evite degradarea nuanțelor. Spor la spălat fără griji!

 

Colour Catcher te provoacă în această vară să combini culorile extreme în ținute, dar și în mașină mașina de spălat! Vara aceasta îndrăznește să porți haine  ținute multicolore, cu dungi sau buline, și să le speli împreună, fără nicio teamă. Păstrează-ți în siguranță hainele preferate, utilizând șervețelele Colour Catcher care captează culorile în timpul ciclului de spălare și evită mixarea acestora între țesături. Culorile se vor prinde de servețel și nu vor pătrunde în alte haine, indiferent de temperatura de spălare, rămânând vii și strălucitoare.

Servețelul poate fi folosit cu orice tip de material și culoare, fără a afecta eficacitatea spălării. Produsul este foarte ușor de utilizat: trebuie să îl pui în cuva mașinii de spălat, alături de haine și detergent, apoi să pornești ciclul de spălare obișnuit.

Folosirea Colour Catcher are numeroase avantaje pentru tine și pentru mediul înconjurător. Economisești timp, energie electrică, dar și apă și detergent deoarece poți spăla hainele de culori diferite în același ciclu de spălare, fără a fi nevoie să le separi. De asemenea, folosirea Colour Catcher previne deteriorarea hainelor în timpul spălării, protejându-le culorile și strălucirea.

Hainele tale vor fi protejate. Dovada este in produs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.