Crema cu SPF tine ridurile departe

Studiile arată că folosirea de protecție solară cu spectru larg este capabilă să protejeze pielea de razele UVB, dar mai ales de razele UVA. Și cel mai important, cremele cu protecție solară trebuie utilizate pe tot parcursul anului, chiar și atunci când vremea este ploioasă sau mohorâtă. Razele UVA trec chiar și prin nori.

Aplicarea zilnică a unei creme hidratante cu un factor de protecție cu spectru larg împiedică reacțiile moleculare ale genelor legate de îmbătrânirea pielii. Deoarece îmbătrânirea prematură este cauzată de razele UVA , nu contează dacă produsul care este utilizat într-o zi obișnuită (și nu la plajă), are o protecție mai mare sau mai mică împotriva razelor UVB. Trebuie să protejeze în primul rând împotriva razelor UVA.”, ne sfătuiește Diana Marandiuc, NATURYS ROMÂNIA.

Specialiștii de la Naturys România recomandă Cremă pentru faţă cu protecţie solară, cu efect anti-îmbătrânire SPF 30.

Beneficiile cremei:

•Produs Bio organic cu filtre minerale specifice

•Protejează pielea delicată a feței

•Reduce posibilitatea de apariție a petelor cutanate

•Protejează pielea de acţiunea oxidativă a razelor soarelui

•Lasă pielea suplă, fermă și luminoasă

•Ideală pentru a fi folosită la mare, cât şi la munte

Cum aplici crema?

Agită bine înainte de utilizare.

Aplică crema înainte de expunerea la soare printr-un masaj delicat, distribuind uniform produsul pe piele (2mg/cm2). Se recomandă repetarea aplicării la fiecare 1-2 ore, pentru menţinerea protecţiei în caz de transpiraţie excesivă, după duș sau înot.

Recomandare pentru protecția delicată a feței: Naturys Cremă pentru faţă cu protecţie solară, cu efect anti-îmbătrânire SPF 30. Preț: 97 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.