Colecția Primăvară / Vară 2018 MAX&Co.

MAX&Co. își continuă misiunea de a introduce extraordinarul în viața de zi cu zi. Acest etos stă la baza activităților brand-ului, care astfel transformă obișnuitul și familiarul în concepte senzaționale. Ieși în evidență mereu, nu doar la „ocazii speciale”. Doar așa te poți distra precum sâmbătă seara într-o luni dimineața.

De ce să nu transformăm fiecare zi într-una extraordinară? Cu MAX&Co. noi considerăm că acest lucru poate fi realizat simplu, inspirându-ne din texturile și culorile hainelor practice, măgulitoare, cu un efect captivant, ce sunt ușor de purtat. Colecțiile reprezintă o împletire perfectă a creativității cu pragmatismul, adăugând o notă inovatoare pieselor clasice, complimentând astfel calitățile definitorii ale MAX&Co., dar și ale personalității complexe caracteristice iubitoarelor brandului.

Conceptul MAX&Co. de a introduce extrordinarul în viața de zi cu zi este ilustrat perfect prin Colecția de Primăvară/Vară 2018. Piesele esențiale sunt aduse la un nou nivel al rafinamentului cu imprimeuri puternice, tonuri luxoase, detalii atent create și sloganuri pline de viață. Pe scurt: aceste piese pot fi integrate cu ușurință în garderoba femeii moderne de astăzi.

Spiritul jucăuș și versatil iese în evidență în noua campanie a sezonului. Imortalizate de Charlotte Wales, modelele Johanna Defant, Barbora Podzimkova și Jessica Picton-Warlow portretizează spargerea barierelor, purtând piese speciale ce te vor face specială în orice moment.

Hainele noii colecții cu siguranță te vor inspira să te exprimi cu forțe MAX, transformând fiecare zi într-o experiență extrordinară.

Din echipa campaniei au făcut parte:

 

 

 

 

Un răspuns la Colecția Primăvară / Vară 2018 MAX&Co.

  1. Mirela vero spune:

    Am sa tin cont Foarte frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.