CND a lansat noua colecție, Rise & Shine. 5 nuanțe de lacuri de unghii perfecte pentru sezonul cald!

CND a lansat în România noua colecție de lacuri de unghii, Rise & Shine, în cinci nuanțe energice, intense sau însorite, o paletă vibrantă și carismatică va aduce o revigorare pentru manichiura-pedichiura de primăvară.

Toate culorile sunt disponibile în variantele CND™ SHELLAC™ Brand Gel Semipermanent și CND™ VINYLUX™ Lac Clasic Reinventat.

Colecția de primăvară include următoarele culori:

Poppy Fields – un roșu vesel cu galben subtil menit să ne menține moralul ridicat

Oceanside – un turcoaz vibrant ce te duce cu gândul la mare

Violet Rays – violet grandios cu accente de roșu ce radiază căldură

Among the Marigolds – un galben portocaliu deschis, încântător de luminos și înfloritor

Mind Over Matcha – un verde deschis cu un impuls de energie galbenă

Noua colecție CND, Rise & Shine, a fost prezentată în incinta magazinului Top Line din București, și a fost descoperită de celebrități, influenceri și beauty editori.

“Ne bucurăm că noua colecție CND a ajuns, în sfârșit, în România. Sunt culori de primăvară optimiste, vesele, de care cred că aveam cu toții nevoie, după un sezon de iarnă mohorât. Nuanțele se potrivesc tuturor, este, cred, imposibil să nu ne regăsim în această colecție superbă. Fiecare culoare se potrivește exact stării noastre de spirit,  și este foarte important acest lucru pentru că, atunci când vorbim despre unghii, mereu ne raportăm la starea de spirit pe care culoarea lor ne-o oferă.

Manichiura este un accesoriu pentru toți, indiferent de stil. Chiar dacă ne îmbrăcăm în monocrom, putem adăuga un plus de culoare în ținuta noastră cu ajutorul unor lacuri de unghii potrivite, iar noua colecție CND ne oferă opțiunile perfecte în acest sens”, declară Diana Baicu, director general Top Line, compania distribuitoare a brandului CND în România, Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova.

CND™ SHELLAC™ Brand Gel Semipermanent

Gelul semipermanent oferă 14+/21 zile de purtare, luciu intens fără a deteriora unghia naturală*, lăsând unghiile cu un aspect sănătos după înlăturarea acestuia.

CND™ SHELLAC™ Original Base Coat

CND™ SHELLAC™ Wear Extender

Noul CND™ SHELLAC™ No Wipe+ Top Coat pentru  3 săptămâni de luciu intens

CND™ Lampa LED

Acum este disponibil cu noua pensulă superioară CND™ SHELLAC™, cu 200 de fire și curbată, preferată de profesioniști.

CND™ VINYLUX™ Lacul Clasic Reinventat

Lacul oferă polimerizare rapidă a culorii, 7 zile de purtare, strălucire cu aspect de gel semipermanent și ușor de aplicat, doar în doi pași. Sigilarea se face cu  CND™ VINYLUX™ Long Wear Polish Top Coat, cu strălucire intensă și uscare rapidă, formulă ce crește durabilitatea atunci când îl expunem la lumina naturală.

Produsele CND sunt disponibile în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), pe www.topline.ro și în saloanele partenere Top Line.

Despre CND™

Fondat în  1979, CND™ (Creative Nail Design, Inc.) este lider mondial în produse și servicii profesionale în industria manchiurii – incluzând CND™ SHELLAC™ Brand 14+ zile de culoare.  Compania este profund angajată în promovarea industriei de îngrijire a unghiilor. CND™ dedică timp și resurse semnificative pentru cercetarea și dezvoltarea produselor, educație și asistență pentru clienți. CND™ oferă culori de unghii de înaltă performanță, în pas cu moda și tehnologia de ultimă oră.

 

Despre Top Line

Lansată în 1996, Top Line a creat și susținut industria de frumusețe profesională din România, fiind prima companie care a adus în țară tehnologie modernă pentru estetică facială și corporală, și a creat primele saloane de infrumusetare moderne, distribuind produse pentru folosit profesional sau acasă, aparținând unor mari branduri recunoscute la nivel internațional.

Compania este în prezent un jucător regional important în industrie, activând pe patru piețe: România, Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova.

Top Line investește constant în educația și în formarea unor noi generații de specialiști, organizând seminarii cu invitați internaționali din industrie și programe de educație pentru stiliști, esteticiene și manichiuriste, reușind astfel să aducă piața autohtonă la nivelul celei internaționale.

Top Line este cel mai mare distribuitor de tehnologie și produse profesionale destinate industriei de frumusețe din România, în portofoliul companiei aflându-se branduri de top precum Moroccanoil, Babor, Guinot, Joico, Kevin Murphy, Goldwell, Kryolan, Academie, Dermia Solution, LPG, CND, Blue Sky Mary Cohr, Classys, Tigi, Ultratone Silver Fox.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.