Celebreaza sarbatorile cu seturile cadou de la Farmec

Celebreaza sarbatorile cu seturile cadou de la Farmec. Da, este luna in care iubim sa daruim si sa primim daruri. Asa ca va invit sa va inspirati in alegerea surprizelor pentru persoanele dragi din cutiile Farmec.

Celebreaza sarbatorile cu seturile cadou de la Farmec. Seturile în ediție limitată sunt create pentru a-i surprinde pe cei dragi și sunt disponibile în 25 de variante diverse, ce includ produse ale gamelor: Doina, Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Hyaluron C, Gerovital Plant, Gerovital H3 Men, Gerovital H3 Classic și Farmec Argan Plus.

Seturile pentru sărbători sunt destinate îngrijirii tenului, părului şi corpului și aduc consumatorilor discount-uri promoționale sau produse şi accesorii oferite cadou.

Caseta Gerovital H3 Hyaluron C include o cremă antirid de zi, bogată în acid hialuronic pur şi lipozomal, Niacinamida și Vitamina C și un gel de duș Full of Energy care îi oferă pielii un boost de energie. La cumpărarea acestui pachet, consumatorii beneficiază de un discount promoțional. De asemenea, din gama câștigătoare la Premiile Piața din acest an, este disponibilă și o borsetă compusă din crema antirid de zi și apă micelară, produse cu un efect intensiv de hidratare.

Din gama Gerovital H3 Evolution sunt disponibile 3 casete și o borsetă, compuse din produse cosmetice destinate îngrijirii zilnice, precum creme antirid, creme hidratante, produse de curățare a pielii, deodorante și geluri de duș. Fiecare casetă și borsetă beneficiază de un cadou.

Kit-ul de călătorie Minitravel conține un deodorant antiperspirant Fresh din gama Gerovital H3 Classic, o pastă de dinți din gama Aslamed, un șampon cu jojoba din gama Argan Plus și cadou doua plicuri de crema antirid de zi din gama Gerovital H3 Hyaluron C.

Din gama completă de îngrijire pentru bărbați, Gerovital H3 Men, sunt disponibile 3 casete și 3 borsete care includ produse pentru față și corp, șampoane, deodorante, produse pentru și după bărbierit, care curăță eficient, hidratează optim și oferă o senzație de confort.

Producătorul clujean oferă și pachete speciale ale brandurilor Doina, Argan Plus, Gerovital H3 Classic și Gerovital Plant, cu oferte și cadouri inedite. La caseta Argan Plus, cadoul pregătit este o bentiță de păr neagră.

Toate seturile speciale sunt disponibile pe site-ul online www.farmec.ro, în magazinele de brand Farmec și Gerovital, precum și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.