Cele mai dorite cadouri de pe lista Moșului

Cele mai dorite cadouri de pe lista Mosului. Pentru ca mai e putin pana cand vom despacheta cadourile de sub brad, e bine sa definitivam lista. Pe lângă tolba mare cu sănătate și fericire, este recomandat intotdeauna un mic rasfat. Iar acesta s-ar traduce prin cea mai recentă inovație de la Rowenta, Express Air Brush, iar pentru el, aparatul de stilizat barba Air Force Precision.

All I want for Christmas…

Cele mai dorite cadouri de pe lista Mosului. Hotararea e luata, propunerile sunt facute, sa vedem daca Mosul se si conformeaza. Asa ca sa ii dam toate detaliile.

Un păr drept cu aspect natural și strălucitor! Peria cu aer cald Express Air Brush îmi usucă și îndreaptă părul în același timp. All eyes on me! Prietenele vor crede că am petrecut ore în șir la coafor. În plus, datorită generatorului de ioni, efectul de electrizare este redus, iar eu voi fi vedeta sărbătorilor.

Moșule, să știi că tehnologia Thermo Control chiar are grijă de părul meu! Perii încălziți descurcă șuvițele cu ușurință și, din câteva mișcări simple, îi redă aspectul natural. Da! Îndreptare și uscare cu un singur aparat! Adio, fire rebele!

P.S.: He’s dreaming of…

Ți-am spus ce mi-aș dori pentru mine, dar aș vrea ceva și pentru el: un aparat de stilizat barba, dar nu oricare, ci Air Force Precision de la Rowenta, cu tehnologia exclusivă de aspirare. Aparatul colectează până la 90% din firele tăiate, iar lamele Titanium V-Sharp, antrenate de motorul de 7500 rpm îi permit să-și personalizeze look-ul așa cum își dorește.

Avem și planuri de călătorie, așa că Air Force Precision îi va fi de mare ajutor. Cu o autonomie de până la 45 de minute, îl poate utiliza oriunde. Și, între noi fie vorba, precizia ridicată a sistemului Soft Contour este perfectă pentru tenul lui sensibil. 😉

Oh, și dacă nu îți cer prea multe… Tare m-aș bucura dacă ai putea transforma orașul într-un tărâm de poveste, cu flori de gheață, lumini multicolore și toți prietenii aproape.

Count on you, I’ve been good this year! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.