Cele mai cool modele Levi’s® ale anilor ’90 se întorc în sezonul primăvară-vară 2019

Uitate vor rămâne zilele în care căutam produse vintage prin intermediul site-urilor online. Legandara colecție Levi’s® Engineered Jeans™ se întoarce sezonul acesta, cu un twist actual, adaptat unei garderobe moderne.

Lansați în anul 1999, Levi’s® Engineered Jeans™ au avut un succes incredibil imediat, iar de-a lungul anilor au devenit populari nu doar pentru modul în care se așază pe corp, dar și pentru stilul lor progresiv. Abordând o gândire în perspectivă a design-ului, printr-o maximizare a confortului cât și a libertății de mișcare – tehnologia tricotajului 3D și a materialului foarte flexibil îmbină foarte bine cusăturile laterale ergonomice.

Ediția specială relansată pentru colecția de primăvară-vară 2019 are la bază conceptul “engineered”, aducând un plus în zona de cercetare și a design-ului modern. “Engineered este stilul care stă la baza acestei relansări. Luăm conceptul Levi’s® Engineered Jeans™ și experimentăm tricotajul 3D pentru a vedea cum ar fi dacă am crea jeanșii viitorului”, declară Jonathan Cheung, vice-preşedinte senior al Levi’s® Global Design.

Levi’s® Engineered Jeans™

Pentru ediția din 2019, colecția Levi’s® Engineered Jeans™ vorbește despre stil și ne aduce în prim plan modelele populare 502™ Regular Taper și 512™ Slim Taper pentru bărbați, iar pentru femei modelele Loose Jean, Slouchy Taper și Reissue Trucker Jacket. Aceste modele aduc un plus de confort datorită faptului că au un material stretch care se întinde în patru direcții. Aceste caracteristici oferă atat un vibe vintage, dar au și efect modelator pentru o siluetă modernă. Inspirate din detaliile item-urilor originale, modelele relansate vor păstra patch-ul cu cei doi cai, buzunarele interioare printate cu logo-ul Levi’s® Engineered Jeans™ și șiretul printat. Toate detaliile care au făcut colecția celebră în 1999 se regăsesc și în colecția actuală, însă având o reinterpretare în stil comtemporan.

PENTRU BARBATI

PENTRU FEMEI

 

Levi’s® Engineered Knit™

Pe lângă modelele Levi’s® Engineered Jeans™, colecția va include și alte câteva produse speciale pentru bărbați – Levi’s® Engineered Knit™. O premieră pentru Levi’s®, tehnologia tricotajului 3D folosește tehnici inovative de construcție, astfel că materialul este cusut în timp ce haina este construită, reducând numărul de paneluri separate de la 10 la 5. Această tehnică salvează material, optimizează timpul de cusut și reduce numărul total de cusături, oferind un confort suplimentar. În plus, panelurile de aerisire sunt situate în zonele în care este cea mai mare nevoie. Toate aceste atribute vor fi aduse la viață de pantalonii sport și pantalonii scurți Levi’s® Engineered Jeans Knit™, cât și de tricourile sau jachetele Trucker, care completează ținuta.

Împreună, cele două colecții sărbătoresc inovația Levi’s® din trecut și din prezent și oferă o viziune asupra imaginii denim-ului în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.