Cel mai bun speaker motivațional din Marea Britanie ține seminar gratuit la București. Iată cum poți participa!

Tosin Ogunnusi, considerat cel mai bun speaker motivațional din Marea Britanie, cel care a ajutat mii de oameni să își antrenez mintea pentru a reuși în viață, vine la București pentru a susține, în mod excepțional, un seminar gratuit. Tosin este renumit și pentru faptul că reușește să ajute oamenii să își înfrângă fricile, aceștia ajungând demonstrativ chiar să spargă cu mâna plăci de lemn, ori să meargă desculți pe sticlă sau pe jar.

Evenimentul va avea loc joi, 6 februarie, de la ora 19.00, la Ramada North Hotel, numărul locurilor fiind limitat. Alături de Tosin Ogunnusi, pe scenă va urca și Irina Alionte, fondator Bodyshape Transformation Center, la rândul ei un fost discipol al lui Ogunnusi.

Tosin Ogunnusi este Empowerment Coach-ul numărul 1 în Marea Britanie, care a învățat și ajutat mii de oameni din toată lumea să-și găsească forța interioară pentru a reuși să depășească și cele mai dificile momente din viață. Atelierele susținute de Tosin sunt menite să-i ajute pe participanți să-și înfrângă cele mai mari temeri prin acțiuni interactive, experiențiale, precum mersul pe sticlă, mersul pe jar sau boardbreaking.

Înscrierile la seminarul gratuit se fac online pe https://www.bodyshapetransformation.com/seminar-ramada-tosin-ogonnusi-2020/.

“Tosin m-a impulsionat să cred în mine și în visurile mele atunci când mi-am deschis primul business la Londra. Aveam 24 de ani și eram plină de angoasele unui nou început. Mi-a oferit din încrederea și energia lui, m-a ajutat să-mi depășesc fricile și credintele limitative și astfel am reușit să dezvolt conceptul meu de fitness în mai multe orașe din Anglia și să primesc premiul de Best Business Growth. De asemenea, am obținut de la Tosin certificarea de NLP Practitioner & Empowerment Coach și am absolvit cursul lui de “Speaking & Presenting with Impact”, care a fost unul din cele mai bune training-uri la care am participat. M-a învățat cum să adaug elementul de mindset, motivațional în antrenamentele noastre de fitness. Tosin are o energie molipsitoare, explozivă și doar stând în prezența lui simți că te încarci și îți oferă sentimentul că orice este posibil!

Prin activitățile de empowerment, de la board-breaking (spargerea unei plăci de lemn cu mâinile goale) până la mersul desculț pe cărbuni încinși, Tosin reușește să motiveze echipe întregi de oameni din toată lumea, din companii mari, declară Irina Alionte, speaker în cadrul seminarului”, fondatorul Bodyshape Transformation Center.

Cui i se adresează evenimentul?

•             Persoanelor decise să obțină rezultate excepționale în viață și care au nevoie de o doză extra de motivație pentru a reuși.

•             Celor interesați să descopere cum își pot antrena corpul și mintea pentru a obtine performanță în toate domeniile de interes.

•             Tuturor celor care și-au propus ca anul 2020 să fie unul cu adevărat special, cel mai bun de până acum și cel în care își vor descoperi adevăratul potențial.

Ce vei descoperi?

•             Vei învăța cum să dezvolți obiceiuri sănătoase și să îți accesezi sursa proprie de energie, vitalitate și încredere.

•             Vei descoperi “ingredientul secret” care lipsește din anumite domenii ale vieții tale și modul în care succesul tău este condiționat de această descoperire.

•             Vei afla care este cel mai simplu și mai eficient mod în care poți acționa pentru a-ți îndeplini cele mai mărețe visuri.

•             Vei învăța să renunți la “criticul tău interior” și să îți dezvolți mentalitatea de învingător.

•             Vei înțelege cum poți să pui în aplicare rezoluțiile legate de fitness și sănătate pe care ți le-ai propus la începutul acestui an.

Cine este Tosin Ogunnusi

Tosin Ogunnusi este speaker motivațional, autor și fondatorul companiei Mpowerment. A ajutat mii de oameni din întreaga lume să își elibereze puterea interioară și să își depășească temerile. O singură zi de mentorat cu Tosin costă 3000 lire și este foarte căutat de marile companii pentru a energiza și motiva echipele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.