Care sunt tendintele in machiaj in 2019

Anul 2019 aduce noutăți interesante în materie de tendințe în machiaj. Specialiștii internaționali au trasat direcțiile pentru acest an, ce vor fi respectate pe podiumurile de modă, în pictoriale fashion, ori pe rețelele de socializare.

Diana Baicu, Director General Top Line, specialist în industria de înfrumusețare, subliniază că anul acesta iese din tendințe conturarea excesivă și intră în trend stilul Garçonne Chic&Glamour, inspirat de anii ‘50-‘60.

Este un stil feminin, inspirat din ținutele bărbătești, un stil androgin, relaxat, simplu, însă pentru care este necesară atitudinea potrivită. Victoria Beckham și Ellen Page sunt două dintre vedetele care abordează acest stil.

În 2019 se poartă sprâncenele sălbatice, cât mai puțin pensate, ochii definiți, cu ajutorul tușului, iar, la nivelul buzelor, culorile nude, dar și maro, inspirate de natură.

“Un factor important în industria de fashion și beauty este impactul pe care îl are social media în viața de zi cu zi a fiecăruia. În special, Instragram este locul unde se propagă cel mai rapid tendințele, dictate de specialiștii internaționali. Este rețeaua socială unde fotografiile de tip portret sau selfie-urile sunt cele mai răspândite și apreciate. De aceea machiajul este extrem de important. Anul acesta conturarea excesivă este de domeniul trecutului. Se poartă din ce în ce mai mult look-urile naturale, sprâncenele “sălbatice”, într-o formă cât mai puțin pensată. În niciun caz sprâncenele tatuate, tip arcadă.

Dacă tot suntem în zona ochilor, în 2019 tușul este încă vedetă! Acum este totul despre ochi definiți! Așa că e nevoie să ne exersăm abilitățile de a trasa dungi subțiri sau groase cu tușuri lichide, compacte sau tip creion, pentru o privire seducătoare.

2019 este anul în care mizăm pe naturalețe, buzele nude fiind o alegere perfectă. Dacă vrem o variantă mai curajoasă, putem opta pentru rujuri în culori închise, însă culori inspirate din natură, cum ar fi nuanțele derivatele din maro.

Înainte de orice machiaj, să nu uităm însă, că este important să ne îngrijim corect pielea. Un machiaj reușit se vede pe un ten bine îngrijit. Așa că să nu uităm să ne demachiem în fiecare seară și să folosim produse de îngrijire de calitate corespunzătoare tipului nostru de ten”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Top Line este compania care aduce în România tendințele internaționale în industria de frumusețe prin intermediul produselor cosmetice profesionale și al aparaturii de top destinată saloanelor și clinicilor de înfrumusețare.

În ton cu tendințele anului 2019, specialiștii Top Line recomandă:

  • Pentru ochi: Tuș lichid Kryolan Eyeliner black Kopie, tuș solid Kryolan Cake Eye Liner sau, pentru un look mai îndrăzneț, tușul colorat Kryolan Proliner
  • Pentru sprâncene: paleta de 5 culori Eyebrow Powder Palette 5

  • Fard ochi sub formă de pigment HD Living Color copper Kopie sau paleta Luxury ce conține 5 farduri

  • Pentru Pometi: Paleta de 5 farduri cemoase Kryolan Cream Blusher 5

  • Pentru Buze: nuanțe naturale, mate Kryolan Lip Stain

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.