Cadouri de 8 Martie care nu dau greș

8 Martie este o dată specială în calendar, deoarece sărbătorim femeile din întreaga lume. Astfel, în această perioadă a anului este indicat să găsești daruri potrivite, atât pentru mama, cât și pentru partenera, sora sau altă persoană dragă din viața ta. Dă-ți silința ca acestea să fie sărbătorite așa cum se cuvine, cu un cadou pe măsura bunătății și frumuseții lor.

Dacă în fiecare an le oferi flori și ciocolată, de această dată poți să te orientezi către un dar diferit. Ți-am pregătit o listă cu 5 idei de cadou 8 martie, care cu siguranță pot fi apreciate.

 Iată care sunt acestea:

 

  1 –  Manichiură/pedichiură

Femeile adoră să se îngrijească și să aibă unghiile mereu făcute. De aceea, o vizită într-un salon de înfrumusețare, unde să-și facă manichiura și pedichiura ca la carte, reprezintă o variantă excelentă de cadou.

 

2 – Masaj de relaxare

Un masaj de relaxare reprezintă o idee minunată pentru orice ocazie. Dar mai ales femeile au nevoie de momente de relaxare, fiindcă atât viață profesională, cât și cea de familie este destul de solicitantă de cele mai multe ori.

3 – Tratament facial

Pe lângă toate cremele și loțiunile preferate, femeile nu ratează ocazia de a beneficia de un tratament facial profesional. În saloanele El Studio se pot răsfăța cu ritualurie Academie, poți alege un peeling facial, sau o mască modelantă, un  tratament de hidratare sau tratamente bazice.

 

4 – Coafură nouă

O tunsoare nouă, o coafură sau câteva șuvițe? Noi spunem că oricine apreciează  schimbările de look, așa că o programare la coafor poate fi privită cu mult entuziasm.

 

5 –  Voucher cadou

În cazul în care nu ai inspirație, dar vrei să dăruiești momente de  înfrumusețare persoanei dragi,  poți achiziționa un voucher cadou. Este varianta optimă prin care poți oferi un dar valoros și apreciat, într-un mod ușor și fară prea multe bătăi de cap.

Ce zici, te-am inspirat? Pentru prețuri sau programări accesează www.el-studio.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.