My Burberry Blush, un parfum intens feminin

In prag de primavara, va aduc in atentie un parfum  cu aroma florala, precum o explozie spumoasa, ametitoare. Este vorba de My Burberry Blush, creatie pe care si-au pus amprenta parfumerierul Francis Kurkdjian și Chief Creative Officer Christopher Bailey.

My Burberry Blush este un parfum intens feminin. Este inspirat de grădinile din Londra în prima lumină a zilei, pe măsură ce florile înfloresc cu o explozie plină de energie.

My Burberry Blush emana o stare de spirit încrezătoare, jucăușă și energică. Notele delicate de petale de trandafir sunt sustinute de aroma clara a merelor , în timp ce o bază de iasomie și wisteria rotunjesc mirosul. Rodiile glazurate si lamaia dau notele de top. Geranium, mere si petale de trandafir ca note de mijloc, in timp ce baza parfumului este data de acordul de iasomie și wisteria. 

Sticla este animată cu o nuanță feminină și sofisticată de roz, reflectând caracterul încrezător și spiritul noului miros.

Detaliile de design ale semnăturii Burberry rămân cu o umbră mai ușoară.Cu aspect de corn, inspirat de butoanele trenciului Burberry.

O fundita de gabardină legata în jurul gâtului sticlei, onorează tesatura rezistentă la intemperii inventată de Thomas Burberry acum 100 de ani.

Ca și în cazul Burberry Eau de Parfum, Eau de Toilette și My Burberry Black, clienții vor putea să-și personalizeze sticla de 90 ml de Burberry My Blush cu până la trei inițiale prin serviciul de monograme disponibil la Burberry.com și în magazine selectate Burberry și en-gros.

My Burberry Blush este disponibil în 90ml, 50ml și 30ml.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.