Brutaru’, Macelaru’ si Beraru’ sunt eroii noului meniu Hanu’ Berarilor

Brutaru’, Macelaru’ si Beraru’ sunt eroii noului meniu Hanu’ Berarilor. Cand berea si mancarea au o relatie speciala, fiecare masa in oras se transforma intr-o experienta culinara deosebita.

Brutaru’, Macelaru’ si Beraru’ sunt eroii noului meniu Hanu’ Berarilor. Astfel, Hanu’ Berarilor devine berarie gastronomica, iar Macelaru’, Brutaru’ si Beraru’ sunt noii sai eroi. Din cele mai bune ingrediente gatite simplu, s-a nascut noul meniu, in care fiecare preparat este gandit pentru a rasfata simturile. Brutaru, Macelaru’ si Beraru’ fac echipa pentru a asigura gusturi desavarsite si mancaruri ce te poarta in destinatii interesante, pentru care sa revii de fiecare data cu pofta si buna dispozitie.

Macelaru’ este personajul din spatele Capitolului “Macelaresti” din meniu, o colectie de carnuri cu taieturi rare sau clasice, de cea mai buna calitate, gatite simplu pentru perfectiunea gustului. Macelaru’ este un maestru al satarului. El alege cele mai frumoase bucati de carne, mezelurile fine si combinatii delicioase pentru a asigura un meniu care alinta papilele gustative de fiecare data. Printre recomandarile sale din meniul de toamna se numara rata pe varza, coastele de porc, dar si umarul de vitel, delicioasa carne la garnita si o selectie de carnati, toate pregatite dupa retete indelung studiate.

Din brutarie, Brutaru’ zamisleste o gama de paine exceptionala– de la cea traditionala la bagheta frantuzeasca. Ca pe vremuri, cu talent si pasiune, coace zilnic paine pufoasa si gustoasa, numai buna de insotit cele mai delicioase preparate.

Beraru’, nicidecum cel din urma din echipa Hanu Berarilor, stie cat de important este sa gasesti Berea potrivita pentru a profita din plin de preparatele comandate. De exemplu, stie ca unui preparat din carne de vita i se preteaza o bere inchisa la culoare, in timp ce deserturile cu ciocolata sau cu migdale pot avea un cu totul alt gust asociate cu o blonda spumoasa. Beraru’ e cel care faureste Berea casei, dar si selectia de beri nationale demne de Han.

Echipa de eroi de la Hanu’ Berarilor a fost prezentata celor care trec pragul restaurantelor Hanu’ Berarilor cu ajutorul celebrului fotograf Alex Galmeanu. Acesta a surprins in imagini stilul celor trei, care invita la petrecere si delicii culinare. Fotografiile celor trei personaje ii intampina pe vizitatorii celor doua restaurante Hanu’ Berarilor.

Cele doua restaurante Hanu’ Berarilor sunt situate in conace boieresti, monumente istorice reprezentative pentru arhitectura si istoria Micului Paris.

Hanu’ Berarilor Oprea Soare se afla intr-un conac boieresc, construit in stilul neoromanesc, atat de caracteristic şi de firesc spiritului interbelic al Bucurestiului.

A fost finalizat in anul 1914, iar in prezent este pe lista monumentelor istorice clasa A ale Bucurestiului.

Nicidecum mai prejos, Hanu’ Berarilor Elena Lupescu este fosta reşedinţa a marii iubiri a regelui Carol al II-lea, cea care avea sa-i fie şi ultima soţie –Elena Lupescu. Casa dainuie din anul 1900 şi este, de asemenea, monument istoric, cu o poveste fascinanta şi zbuciumata, in ton cu viaţa tumultoasa a oraşului pe care il reprezinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.