Bohemians.ro lanseaza un nou produs digital in lupta anti-Covid!

Bohemians.ro a lansat un nou produs digital de editare foto cu Glitter in cadrul campaniei #BohemiansHeart. Pana in data de 15 mai, toate incasarile obtinute din vanzarea acestui produs vor fi donate integral pentru lupta anti-Covid-19. Doar Impreuna Totul Va fi Bine!

Campania #BohemiansHeart a luat nastere in perioada carantinei, dupa constientizarea si reconfirmarea faptului ca trebuie intotdeauna sa actionam pentru a da forma viitorului pe care ni-l dorim. Ideea campaniei s-a conturat dupa legarea unei prietenii pe Instagram cu Luca Cruceanu, content creator si totodata student la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA, Bucuresti. Experienta sa din sfera digitala, in special prin prisma castigarii premiului de cel mai bun blog masculin, a contribuit la realizarea campaniei.

Produsul digital de editare cu Glitter este disponibil pe site-ul www.bohemians.ro si consta intr-o editare foto profesionista, serviciu ce poate fi achizitionat la reducere la pretul de 14 RON de catre oricine isi doreste o fotografie memorabila pentru social media. Pana in data de 15 mai, toate incasarile obtinute din vanzarea acestui produs vor fi donate unui ONG reputabil din Bucuresti, in sprijinul luptei impotriva noului coronavirus.

Campania s-a bucurat de un numar mare de sustinatori din mediul online, care demonstreaza puterea cuvantului “Impreuna” si fara de care acest proiect nu ar fi fost posibil

Consultanta in realizarea acestei campanii a fost oferita pro bono de Agentia OneMedia X Group.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.