Blue Phoenix aduce în România comorile din Java, Indonezia

Odată cu lansarea Blue Phoenix, importator de produse tradiționale din Java, Indonezia, ingrediente asiatice autentice devin accesibile la un click distanță pentru consumatorul român. Misiunea antreprenorilor care au lansat Blue Phoenix este aceea de a aduce în România povești și arome din Java, lansând astfel o invitație pentru publicul din România de a descoperi cultura vieții sănătoase, ridicată la rang de filosofie de viață.

Ideologia Blue Phoenix

“Blue Phoenix susţine ideea conform căreia sănătatea înseamnă echilibru între trup, minte şi spirit, de aceea comercializează o gamă largă de produse alimentare naturale şi sănătoase. Produsele naturale, pe bază de plante pot ajuta la creșterea metabolismului, la îmbunătățirea activității creierului și la creșterea imunității. Desigur, extractele din plante nu sunt un remediu universal, și nu pot înlocui un stil de viață echilibrat. În plus, beneficiile terapiilor cu plante se văd în timp, însă merită testată această rută alternativă și uneori complementară cu tratamentele clasice.” punctează Daniela Godoroja – Diarto, medic primar anestezie și terapie intensivă și co-fondator Blue Phoenix.

„Am început să studiez remediile naturiste şi efectele plantelor asupra organismului uman după ce la 28 de ani am suferit un accident vascular cerebral în urma căruia mi-a fost afectată mobilitatea piciorului stâng. Lipsa rezultatelor în urma tratamentelor convenţionale m-a provocat să caut alternative şi astfel am început călătoria către un nou stil de viaţă.” povesteşte Wahyu Diarto, co-fondator Blue Phoenix.

În Indonezia, mâncarea este unul dintre cele mai populare subiecte de discuţie pentru care localnicii au o reală pasiune. Pe lângă condimentele și extractele din plante precum boabe de cardamon alb, frunze de graviola sau de senna, pudră de curcuma sau de moringa, sosurile de soia sau chilli iute cu care se pot asezona rețetele de noodles conturează tabloul autentic al bucătăriei indoneziene, care se face remarcată printr-un amalgam de arome inedite. Portofoliul de produse importate de Blue Phoenix include și o varietate de ceaiuri (de iasomie, de ghimbir, de lămâie etc.), alături de o selecție de cafea proaspăt prăjită, inclusiv faimoasa Kopi Luwak.

Produse-vedetă în portofoliul Blue Phoenix

Una dintre cele mai apreciate şi exclusiviste cafele din lume, Kopi Luwak se obține într-un mod inedit. Cele mai coapte şi aromate fructe de cafea sunt consumate întregi de către mamiferul numit zibetă asiatică, după care boabele sunt eliminate fără a fi digerate, animalul hrănindu-se doar cu pulpa fructului. Boabele de cafea sunt apoi curăţate cu mare atenţie şi ulterior prăjite, iar acest proces neobişnuit, dar natural de producţie îi oferă cafelei o aromă deosebită.

Un alt produs deosebit din portofoliul Blue Phoenix este pudra din frunze de graviola.  “Sirsak” – cum îi spun javanezii  (”Soursop” – în engleză) sau Graviola este fructul copacului ce creşte în zonele tropicale din Asia, Africa, America Centrală şi de Sud, sau Caraibe. S-a demonstrat ştiinţific că extractul din frunzele de graviola are multiple beneficii pentru sănătate şi este supranumit chiar ”citostatic natural”.

Pentru moment, produsele Blue Phoenix sunt disponibile exclusiv online, pe site-ul www.blue-phoenix.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.