Beautynews Yves Rocher! Relansarea gamelor de ingrijire vegetala a parului

V-am mai povestit ca expertii Yves Rocher inoveaza pentru a ne oferi cele mai bune produse. Iata ca de data aceasta noutatile vizeaza ingrijirea vegetala a parului. Toate gamele au fost relansate in aceasta vara, formulele sunt imbunatatite cu extract de fructe de agave, ambalajele sunt reciclabile.

Creatoare a conceptului Cosmétique Végétale®, Marca Yves Rocher și-a respectat întotdeauna angajamentul de a propune produse cu formule cât mai naturale posibil și tot mai respectuoase cu femeile și Planeta.

Astfel, toate produsele Yves Rocher sunt dezvoltate printr-un demers de eco-concepție, atât prin reducerea continuă a materiilor prime provenite din resursele neregenerabile, dar și prin prioritizarea materialelor reciclabile, cât și prin dezvoltarea unor formule tot mai verzi, în special în ceea ce privește biodegradabilitatea acestora.

Începând cu primele șampoane lansate la începutul anilor ’60, ne aflăm într-un proces de perfecționare continuă. Acest lucru ne determină să acceptăm provocări importante și să inovăm. În anul 2010, am devenit pionieri prin decizia de a elimina siliconul din toate șampoanele noastre. Această abordare ne-a permis să lansăm inovația anului 2018, primul Șampon Concetrat I Love My Planet, o adevărată reușită științifică ce oferă la fel de multe șamponări într-un ambalaj de 100 ml, ce conține cu 39% mai puțin plastic, precum un produs standard de 300 ml!

Inainte sa intru in detalii despre produsele Yves Rocher de ingrijire vegetala a parului, am decis sa vi-l arat pe „asistentul” meu, care nu rateaza nicio prezentare de produse pe Instagram. Este Bisco, un catel metis, simpatic, uneori prea galagios, dar care are rabdare de fiecare data cand va prezint noutatile pe instastory.

Anul acesta, experții Cosmétique Végétale® au mers chiar mai departe și au dezvoltat o gamă de formule ultra-respectuoase și ușor biodegradabile: formule ultra-naturale, îmbogățite cu un ingredient activ super eficient, extractul din fructele de Agave, eliminând în același timp siliconul, polimerii non-biodegradabili și alte ingrediente nocive pentru Planetă . Desigur, ambalajele produselor se aliniază acelorași principii, acestea fiind toate reciclabile și realizate 100% din plastic recilat.

Șampon detoxifiant anti-poluare

Parul, ca si pielea, este afectat de poluare. Cum nu putem trai intr-un glob de cristal, e bine sa folosim produse adecvate de ingrijire a podoabei capilare. Mie imi place samponul detoxifiant anti-poluare de la Yves Rocher, care imi curata parul eficient, lasandu-l matasos si cu un aspect placut. Este un sampon micelar imbogatit cu extract din seminte de Moringa si extract de Agave.

Extractul de Agave, ingredient activ inedit în cosmetică, acționează în profunzimea scalpului, locul din care părul își capătă întreaga putere. Capacitatea extractului de Agave de a dubla microcirculația permite o nutriție mai bună a scalpului pentru un păr ce creaște mai puternic și mai frumos.
Semințele de Moringa elimina particulele poluante depuse pe fibra capilară. Pe baza aceluiași principiu de captare a impurităților, extractul de semințe de Moringa purifică scalpul, părul este ușor și își recapătă luminozitatea.

Exfoliant pentru detoxifierea scalpului

Acest exfoliant, îmbogățit cu extract din semințe de Moringa si agave, exfoliază cu delicatețe scalpul și îi permite să se îngrașe mai lent decât de obicei. Se poate folosi o data sau de doua ori pe săptămână, înainte de șamponare, pe rădăcinile umezite în prealabil și se maseaza, dupa care se clateste cu apă din abundență.

dav

Ser fortifiant anti-ruperea părului

Acest ser pe baza de ulei de Jojoba si extract de agave fortifică fibra capilară pentru a reduce ruperea acesteia. Are protecție termică până la 230°C, textura este non-grasa . Uleiul de Jojoba este esențial pentru îngrijirea părului deteriorat, datorită puterii sale de regenerare a fibrei capilare. Se aplica pe parul uscat sau umed si nu se clateste. Flaconul este prevazut cu pompita pentru dozare eficienta.

La Yves Rocher gasiti game diferite de ingrijire vegetala a parului, in functie de necesitati. Toate produsele contin ingrediente naturale intr-un procent de peste 85 la suta si au in compozitie extractul de agave.

Elixir reparator pentru părul uscat

Este un amestec subtil de 3 uleiuri de flori, asociat cu puterea de reconstrucție a uleiului de Jojoba. Actioneaza pentru regenerarea fibrei capilare. Revitalizat, părul devine mai rezistent și mai frumos. Nu are efect de par gras. Se poate aplica înainte sau după șamponare, pe părul uscat sau umed, cu sau fără clătire.

Șampon nutri-reparator

Acest șampon îmbogățit cu ulei de Jojoba, ce redă substanță fibrelor de păr pentru a le restructura, curăță și repară părul deteriorat. Reparat, părul devine mai rezistent în lupta împotriva factorilor externi.
Eficacitate dovedită: reduce ruperea părului cu 92%, formula fără silicon și sulfați permite o curățare delicată și o îngrijire eficentă a părului deteriorat și fragilizat.

Balsam nutri-reparator

Acest balsam îmbogățit cu ulei de Jojoba ce redă substanță fibrelor de păr pentru a le restructura, descurcă și repară părul deteriorat. Reparat, părul devine mai rezistent în lupta împotriva factorilor externi. Contine extract de agave.

Mască reparatoare 2 în 1

Pe langa sampon si balsam, e bine sa aplicam si o masca. La Yves Rocher am descoperit masca reparatoare 2 in 1, pe baza de extract de agave si ulei de jojoba. Poate fi aplicata inainte de samponare, pe parul uscat, se lasa sa actioneze timp de 10 minute, dupa care se clateste. In cazul in care o aplicati dupa samponare, pe parul umed, de la radacina, masca trebuie lasata sa actioneze timp de 3 minute, dupa care se indeparteaza prin clatire. Are textura de balsam si repara fibra capilara in profunzime.

Șampon pentru părul vopsit

Parul vopsit necesita o ingrijire atenta, astfel incat culoarea sa ramana intacta, iar parul sa nu se deterioreze. Yves Rocher a conceput o gama speciala pentru parul colorat. Samponul pentru parul vopsit, îmbogățit cu pulpă de Acai antioxidantă, curăță părul cu delicatețe și îi protejează culoarea. Contine de asemenea extract de agave, are o textura laptoasa si nu contine agent tensioactiv sulfat . Acțiune anti-decolorarea părului până la 10 șamponări.

Balsam pentru părul vopsit

Contine extract de agave si este îmbogățit cu pulpă de Acai antioxidantă, descurcă părul și menține luminozitatea culorii timp îndelungat.

Va invit sa combinati produse din game diferite și sa descoperiti mixul perfect pentru păr. Pana pe 7 august 2019 la 2 produse de îngrijire a părului achiziționate, al 3-lea este oferit. Oferta este valabila atât online, cât și în magazine, pentru gama de șampoane și balsamuri.

#AvageThePower #ActBeautiful #yvesrocherro

Un răspuns la Beautynews Yves Rocher! Relansarea gamelor de ingrijire vegetala a parului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.