Beautynews Gliss! Prima gamă care protejează parul împotriva prafului din aerul poluat

Gliss ne propune prima gamă care protejează parul împotriva prafului din aerul poluat. Poluarea este o realitate a zilelor noastre si in unele zone urbane depășește de două ori nivelul considerat a fi sigur.

Gliss ne propune prima gamă care protejează parul împotriva prafului din aerul poluat. Suntem conștienți de mult timp de problemele cauzate pielii de poluanți precum praful și gazele de eșapament, dar mai puțin cunoscute sunt efectele negative pe care poluarea le are asupra părului. Poluanții și razele ultraviolete atacă podoaba capilară, lăsând scalpul uscat, iar părul vizibil subțiat și predispus la deteriorare. De aceea, Gliss lansează prima sa gamă împotriva prafului din aerul poluat pentru a proteja părul de unii factori externi din atmosferă. 

Noua gamă inovativă și reparatoare cu efecte împotriva prafului din aerul poluat de la experții Gliss este realizată cu o formulă ultra-ușoară pe bază de extract de semințe de Moringa și serum cu keratină care ajută la crearea unui strat de protecție împotriva prafului din aerul poluat.

Semințele de Moringa, recoltate din planta Moringa (Moringa Oleifera), originară din nordul Indiei, sunt apreciate pentru proprietățile lor antioxidante, motiv pentru care sunt utilizate și pentru purificarea apei. Extractul de semințe de Moringa din formula unică de la Gliss Purify & Protect asigură proprietățile antioxidante necesare care protejează părul împotriva prafului din aerul poluat, în timp ce serumul cu keratină repară părul deteriorat existent și întărește fibra capilară, prevenind deteriorarea.

Fără siliconi și coloranți artificiali în formula sa, noua gamă Gliss Purify & Protect include toate produsele de care orice păr afectat în mod negativ de factorii urbani are nevoie:

Șampon Gliss Purify & Protect 250 ml, 12,90 lei (preț maxim recomandat)
purifică părul care a fost expus la praful din aerul poluat și repară părul deteriorat de radicalii liberi formați în atmosferă.

Balsam Gliss Purify & Protect 250 ml, 12,90 lei (preț maxim recomandat)
protejează părul împotriva prafului din aerul poluat, îl netezește pentru o pieptănare perfectă și repară părul afectat de radicalii liberi.
Folosite împreună, șamponul și balsamul asigură protecția necesară părului împotriva unor factori de stres prezenți în atmosferă.

Cea mai recentă inovație de la Gliss se alătură colecțiilor existente pentru îngrijirea părului, inclusiv Gliss Ultimate Repair, care conține cheratină identică cu cea a firului de păr și reconstruiește structura sa, Gliss Oil Nutritive cu uleiuri prețioase care răsfață părul din interior, Gliss Supreme Length cu microlipide care repară părul lung, predispus deteriorării, și Gliss Fiber Therapy Omega Plex care ajută la repararea părului agresat termic si colorat.

Poți să-ți protejezi părul cu noua gamă Gliss Purify & Protect – în magazine din noiembrie.

Un răspuns la Beautynews Gliss! Prima gamă care protejează parul împotriva prafului din aerul poluat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.