Băneasa Shopping City reduce programul de functionare incepand cu 16 martie

În contextul aplicării măsurilor necesare pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul coronavirus, Băneasa Shopping City monitorizează permanent situația la nivelul centrului comercial și aplică in aceasta perioadă o conduită preventivă sporită în întreaga zonă comercială.

Pentru siguranța clienților noștri, am hotărât că începând de luni, 16 martie 2020 și până la data de 31 martie 2020, programul de funcționare al Băneasa Shopping City să se desfășoare între orele 12.00 – 20.00. Excepție fac farmaciile care vor avea program de funcționare normal (între orele 10.00-22.00) și hypermarketul Carrefour care va avea program ca și până acum (între orele 08.00-22.00).

Sănătatea și siguranța clienților, angajaților și comunității noastre sunt întotdeauna o prioritate pentru noi. Astfel, încă de la început, centrul comercial a aplicat o serie de măsuri de prevenție suplimentare pentru igienizare și curățenie, printre care se numără: suplimentarea personalului responsabil cu serviciile de curățenie, mărirea frecvenței igienizării și dezinfectării scărilor rulante, a meselor din zona food court și a lifturilor, precum și instalarea de aparate cu substanțe dezinfectante ce stau la dispoziția consumatorilor în zona de food court și la intrările în centrul comercial. De asemenea, în incinta centrului comercial, în perioada februarie – martie s-au intensificat serviciile de dezinfecție cu produse avizate de Ministerul Sănătății.

Suntem în continuă legătură cu autoritățile locale de sănătate și vom continua să răspundem la noile evoluții în consecință.

Băneasa Shopping City încurajează obiceiurile sănătoase ce limitează răspândirea infecțiilor și recomandă respectarea indicațiilor transmise de Ministerul Sănătații. Pentru o informare corectă cu privire la măsurile preventive ce se impun, recomandăm clienților noștri să urmărească surse credibile și autorizate, precum informările oficiale ale Ministerului Sănătății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.