Andreea Bănică, Simona Pătruleasa și Ellie White au descoperit ce înseamnă frumusețea holistică

Andreea Bănică, Simona Pătruleasa și Ellie White s-au numărat printre vedetele care au descoperit în premieră ce înseamnă frumusețea holistică. Mai exact, procedurile care te ajută să fii frumos atât la exterior, cât și la interior.

 Este trendul internațional în acest moment în industria de înfrumusețare, ajuns acum și în România la clinica Famisoo, tendința ce presupune a te îngriji atât de aspectul fizic, cât și de starea emoțională prin terapii complementare, astfel încât să fii în echilibru trup-minte-suflet.

 Conceptul a atras curiozitatea multor vedete din showbiz-ul românesc, precum și al specialiștilor din industrie, al bloggerilor și beauty editorilor.

Andreea Bănică, Simona Pătruleasa, Ellie White, Amalia Enache, Adina Halas, Andreea Perju, Cristina Mihaela Dorobanțu, Anca Ciota, Cristina Șișcanu, Eugenia Șerban au descoperit procedurile noi de aplicare a machiajului permanent, de corectare a imperfecțiunilor cauzate de alopecie, precum și terapiile alternative de diagnosticare și tratare a problemelor de sănătate și ale celor emoționale, direct de la specialistul terapeut al clinicii.

Adriana Bican, managerul Famisoo și trainer internațional în micropigmentare și permanent make-up, le-a oferit invitaților detalii despre procedurile complexe pe care le pot urma la Famisoo pentru înfrumusețarea 360 de tip holistic trup-minte-suflet.

“A fi frumos cu adevărat înseamnă să ajungi la un echilibru între starea interioară de bine,  sănătatea fizică și proporțiile estetice cât mai aproape de ideal.

Industria de înfrumusețare a secolului XXI încorporează acești trei factori esențiali. Nu este îndeajuns să ai o siluetă ideală ori un ten ca de porțelan, dacă nu îți îngrijești starea emoțională, echilibrul psihic și nu îți hrănești sufletul cu o filosofie de viață sănătoasă.

Tocmai de aceea s-a dezvoltat, la nivel internațional, conceptul HOLISTIC BEAUTY 360, care este lansat în România la FAMISOO (www.famisoo.ro), o clinică special menită să vindece, să înfrumusețeze și să cultive emoțional fiecare persoană care îi trece pragul.

Se îmbină astfel patru direcții deosebit de importante: procedurile estetice menite să înfrumusețeze aspectul exterior, evaluarea stării de sănătate prin biorezonanță, consiliere și coaching pentru dezvoltare personală, precum și terapiile de vindecare alternative (ex: tetha healing, tehnica terapeutica de presopunctura Tsubo, electropunctură, mutarea punctului de asamblare, hipnoterapie și bioenergoterapie)”, declară Adriana Bican.

 Proceduri de perfecționare estetică neinvazive

Pentru îmbunătățirea aspectului fizic, FAMISOO excelează atât la capitolul procedurilor de dermopigmentare a sprâncenelor, a buzelor, a conturului ochilor, presopunctură și masaj facial, eliminarea definitivă a tatuajelor, extensii de gene, precum și dermopigmentarea scalpului (pentru atenuarea aspectului începutului de chelie) ori a zonelor afectate de vergeturi, sau reconstrucția estetică a apectului mamelonului afectat de operația de masecomie.

Evaluarea stării generale de sănătate

Ca o alternativă a evaluării clasice medicale a stării de sănătate, se poate efectua tehnica de biorezonanță, ce are scopul de a investiga starea întregului organism, de a depista afecțiunile inclusiv în faza incipientă, fără a se apela la radiaţii şi fără efecte secundare. Prin urmare, această tehnică poate fi folosită inclusiv de femei însărcinate, de copii mici, bebeluşi și de oameni în vârstă (exlus persoanele cu stimulator cardiac).

Consiliere și coaching pentru dezvoltare personală

Sesiunile de consiliere vin să ajute la auto-perfecționarea personală, de a descoperi resurse interioare pentru a trece peste obstacole, de a deveni mai productiv, de a avea satisfacții în carieră și viața personală.

Terapii de vindecare alternativă

Starea de sănătate fizică și echilibrul emotional interior sunt potențate de terapii de vindecare alternative ce pot fi urmate alături de specialiștii Famisoo. Printre acestea, tehnica theta healing, bioenergoterapie Tsubo (bowen bowtech), Reiki, mutarea punctului de asamblare, hipnoterapie, tehnica terapeutică de presopunctură Tsubo, aromaterapie, fitoterapie, managementul stresului. Aceste tipuri de terapii tratează atât afecțiunile corpului, cât și pe cele ale sufletului, încercând să redea echilibrul.

Tehnici asiatice renumite în lume

Având în vedere că, la nivel global, Asia rămâne liderul de piață în domeniul beauty, Famisoo se axează în principal pe tehnicile provenite din această parte a lumii, precum micropigmentarea și microblading-ul, nu doar a sprâncenelor, și continuă să aducă pe piața din România orice tehnică nou apărută sau perfecționarea uneia deja existente.

Micropigmentarea cheliei

Această procedură este ideală pentru persoanele care suferă de calviție. Funcționează prin implantarea unor depozite de pigment pe suprafața scalpului și creează iluzia optica prin imitarea firelor naturale de păr. Avantajele sunt multiple față de un transplant de păr – nu există riscul ca procedura să nu fie acceptată de către scalp, ca în cazul firelor de păr, recuperarea este imediată, iar costurile reduse. Acest tratament este recomandat atât femeilor cât și bărbaților.

 Eliminarea tatuajelor

Tatuajele nedorite sau inestetice sunt îndepărate la Famisoo cu proceduri de laser. După aplicarea unui asestezic local, flashul laser acționează direct în contact cu moleculele de metal din pigmentul tatajului permanent introdus în piele. Laserul microdescompune moleculele de pigment, acestea fiind ulterior eliminate de organism prin procesul natural de vindecare. Planul de tratament este diferit pentru fiecare client în parte, acestea variand de la 4 la 12 sedințe, în funcție de complexitatea tatuajului și de culorile folosite.

Persoanele nevoiașe, familiile monoparentale și persoanele abuzate domestic, ajutate la FAMISOO

Famisoo susține periodic programe de ajutorare a persoanelor cu venituri mici, oferindu-le gratuit consiliere și terapii complementare.

De asemenea, a fost organizată și o campanie de susținere a persoanelor care au urmat tratamente de chimioterapie, oferindu-le gratuit procedurile de dermopigmentare a sprâncenelor. Famisoo ajută inclusiv prin terapii, consiliere, coaching, cursuri, familiile monoparentale și persoanele abuzate psihic si fizic în cadrul familiei.

Școală de formare profesională

Cei care își doresc să își construiască o carieră în domeniul industriei de înfrumusețare pot urma la Famisoo cursuri acreditare de formare profesională: dermopigmentare, tratamente cosmetice și naturiste, operator echipamente si aparatura cosmetică, aplicare extensii de gene, epilare, lifting facial nechirurgical, aromaterapie și fitoterapie, acupunctură și electropunctură, managementul stresului, reflexoterapie palmară/ auriculară, terapia tsubo, deblocarea meridianelor, tehnician maseur, specialist în activitate coaching, nutriție, îngrijire bătrâni la domiciliu, infirmieră.

 Prețuri medii

 Famisoo a reușit să îmbine experiența personalului, tehnicile eficiente și produsele profesionale aduse din străinătate cu un plan de prețuri accesibile pentru un segment cât mai mare de public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.