Alexandra Dinu joacă alături de Pierce Brosnan și Dave Bautista în filmul “Final Score”

Alexandra Dinu joacă alături de Pierce Brosnan și Dave Bautista în filmul “Final Score”.  Romanca adaugă încă un rol important în portofoliul său actoricesc, jucând de această dată alături de celebrii actori din filmele James Bond și Avengers, Guardians of the Galaxy.

 Alexandra Dinu joacă alături de Pierce Brosnan și Dave Bautista în filmul “Final Score”. Pelicula de acțiune are azi premiera în Marea Britanie. Frumoasa actriță de origine română interpretează rolul negativ în producția Hollywood-iană.

“Personajul meu din acest film este total diferit de tot ceea ce am jucat până acum. Este atât de departe de mine! Face parte dintr-o grupare criminală, este o mercenară, intensă, crudă și violentă. A fost necesară o pregătire fizica intensă. Am învățat tehnici de luptă, Krav Maga, o disciplină pusă la punct de serviciile secrete israeliene, iar instructorul cu care m-am antrenat timp de două luni a făcut parte din forțele speciale ale armatei. Am filmat o lună la Londra, iar filmările în sine au fost foarte solicitante fizic și psihic. S-au desfășurat în cea mai mare parte, pe timpul nopții. Aproape toate scenele au fost de acțiune și au necesitat concentrare maximă ”, declară Alexandra Dinu.

Pentru rolul din “Final Score”, Alexandra Dinu și-a schimbat look-ul în mod radical, dovedind, încă o dată, că este o actriță camelonică, fiecare rol prezentându-o într-o ipostază diferită și surprinzătoare.

Pelicula “Final Score” a fost apreciată de criticii de specialitate drept un “film de acțiune intens, ce te ține cu sufletul la gură, un fel de <Die Hard>, care se petrece însă pe un stadion de fotbal”. Acțiunea are în centru o grupare criminală cu origini rusești, din care face parte și Tatiana (personajul jucat de Alexandra Dinu), care ia ostatici toți spectatorii unui meci de fotbal pentru a găsi un om misterios pe nume Dimitri (Pierce Brosnan), care se ascunde în mulțime.  Sarcina salvării celor 35.000 de persoane cade în sarcina unui fost soldat, pe nume Michael Knox (jucat de Bautista).

Pelicula este regizată de Scott Mann (“Heist” cu Robert De Niro și “Precious Cargo”), după un scenariu de David T. Lynch și Jonathan Frank.

Pentru Alexandra Dinu, acesta este al treilea rol într-un film american după pelicula “Bullet Head. Capcana mortală”, unde a jucat alături de Adrien Brody și Antonio Banderas și thrillerul “211”, unde  a jucat alături de Nicholas Cage.

Debutul actriței la Hollywood a avut loc după mai bine de zece ani de activitate profesională în lumea filmului italian, timp în care a avut roluri în producții de succes în industria cinematografică italiană, precum „Capri”, „L’Isola”, „Il generale della Rovere”, “Rosso San Valentino” ori „La Farfalla Granata” si altele.

Pelicula “Final Score”  este de astăzi în cinematografele din Marea Britanie. Filmul urmează a avea premiera curând și în Statele Unite, dar și în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.