Ai grijă de tenul tău în sezonul rece cu Farmec

Schimbarea anotimpurilor și variațiile extreme de temperatură care vin odată cu sezonul rece pot fi foarte stresante pentru pielea ta, iar reglarea rutinei de îngrijire este esențială pentru a proteja într-un mod corespunzător pielea. Sănătatea pielii este importantă nu doar pentru a avea un aspect frumos, îngrijit, dar și pentru că aceasta îndeplinește sarcini esențiale ale corpului, precum protejarea organismul de numeroasele virusuri și bacterii la care o persoană este expusă zilnic.

Astfel, Farmec vine în ajutor cu sfaturi utile și produse inovatoare și eficiente pentru a preveni efectele nedorite pe care iarna le are asupra tenului.

Primul pas în rutina de îngrijire a fiecărei femei începe cu curățarea corectă a tenului, realizată cu un produs de curățare ușor, precum apa micelară sau gelul micelar. Apa Micelară Bifazică din gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look este o opțiune delicată de curățare fără clătire, care îndepărtează impuritățile de zi cu zi de pe suprafața pielii, fără a se usca excesiv. De asemenea, Gelul Micelar Gerovital H3 Derma+ Premium Care curăță delicat tenul de machiaj, sebum, celule moarte și alte impurități, în timp ce îl hidratează intens. Ambele produse sunt recomandate atât dimineața, cât și seara, aplicarea realizându-se cu ajutorul unui disc cosmetic.

În sezonul rece, pielea tinde să fie cea mai uscată deoarece temperaturile și nivelul de umiditate scad, iar hidratarea în mod constant este esențială, pentru că un ten deshidratat și uscat devine sensibil și deficitar în lipide și apă. Crema dermatocosmetică Gerovital H3 Derma+ Activ Hidratantă 24h oferă hidratare imediată și de lungă durată, datorită ingredientelor active din compoziție. Crema este gândită să refacă bariera hidrolipidică și să compenseze deficitul de hidratare în profunzime a pielii uscate, stimulând capacitatea celulelor de a reține apa. Este destinată tenurilor uscate, deshidratate sau sensibile.

Pentru tenurile care au nevoie de hidratare suplimentară, serurile sunt indispensabile. De exemplu, Serul Hidratant din gama Gerovital H3 Equilibrium, care se aplică în asociere cu crema de faţă, are efect intens hidratant, acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă.

Următorul pas este protejarea tenului de soare, pentru că razele UV au efecte negative asupra pielii, indiferent de anotimp. Astfel, chiar și iarnă ar trebui să folosim produse cu factor de protecție solară, precum Crema Final Touch SPF 25 Gerovital Luxury. Pe lângă protecție, crema are efecte multiple, având și proprietățile unui produs de machiaj și de îngrijire.Produsul se aplică prin mișcări ușoare de tapotare, oferind un look uniform și luminos.

Persoanele care se confruntă cu pete roșiatice sau pigmentare, care pot fi inestetice și deranjante, , specialiștii Farmec au creat special diferite produse, precum Gelul Depigmentare Pete Gerovital H3 Derma+ Premium Care sau Serul și Crema Depigmentare cu Vitamina C Gerovital H3 Equilibrium, care favorizează depigmentarea și uniformizarea tenului.

Mâinile reprezintă, de asemenea, una din cele mai agresate zone ale corpului în anotimpul rece și au nevoie de un plus de hidratare. Crema cu Glicerină și Vitamina E din gama Farmec asigură îngrijire intensivă pentru pielea deshidratată și aspră, predispusă la uscare excesivă și chiar crăpături, fiind de nelipsit când pleci de acasă.

Pe magazinul online www.farmec.ro, puteți primi recomandări personalizate și găsiți permanent acțiuni avantajoase, mai ales acum, în luna cadourilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.