Acasă la Andreea Marin. Cele 8 doamne care au slăbit uimitor au realizat o ședință foto elegantă în casa vedetei

Cele opt femei devenite ambasadoare ale mișcării naționale #NuExistăNuSePoate, care au reușit să își remodeleze silueta într-un mod uimitor și să își îmbunătățească stilul de viață în ultimele trei luni, au avut ocazia să o întâlnească pe Andreea Marin și, mai mult, să realizeze o ședință foto profesională în casa vedetei.

 După cele trei luni de transformare fizică, dar și de recăpătare a echilibrului minte, trup, suflet, ambasadoarele #NuExistăNuSePoate au ajuns în București unde, cu sprijinul specialiștilor în coafură, machiaj și vestimentație, au avut parte de o schimbare de look spectaculoasă care le-a pus și mai mult în evidență noua siluetă obținută în urma tratamentelor profesionale urmate în saloanele și centrele partenere Top Line din întreaga țară.

 Astfel, purtând rochii elegante, oferite cadou la finalul campaniei, în nuanțe de alb sau negru, cele opt doamne din campania #NuExistăNuSePoate au luat parte, alături de Andreea Marin, la o ședință foto glamouroasă, memorabilă, expunându-și cu mândrie rezultatele fizice obținute, radiind de bucurie și energie bună și transmițând sentimentul de încredere în sine pe care l-au câștigat odată cu noua siluetă.

 Andreea Marin s-a implicat în toate detaliile organizării acestei ședințe foto speciale, consiliind invitatele în privința atitudinii adoptate în fața aparatului de fotografiat, dar și în fața camerelor care au realizat filmul zilei.

 “Este emoționant să vezi femei din toate colțurile țării, cu vârste și preocupări diferite, intrând într-un cantonament al frumuseții minte, trup și suflet. Nu există nu se poate este vorba tatălul meu, un motto pe care l-am urmat întreaga viață. Știu că, dacă îți pui destulă voință și te înconjori de oamenii potriviți, care să te sprijine, nu ai cum să dai greș, să rămâi în același punct. Vei merge pe direcția bună.

Am vrut să aducem o rază de soare pe chipul unor femei care ori își pierd speranța, încrederea în ele, busola.

Să ajungi să slăbești 15 kg în trei luni în mod sănătos… mi se pare extraordinar, mai ales că ele și-au continuat munca, au acasă copii, familie. În urmă cu doi ani am urmat aceleași proceduri profesionale și am văzut cu adevărat cum se poate face o schimbare din punctul meu de vedere”, declară Andreea Marin.

 La ședința foto a participat, în semn de susținere, și Diana Baicu, Director Top Line România, compania care a inițiat și coordonat întreaga campanie #NuExistăNuSePoate.

Pentru ediția din acest an a campaniei #NuExistăNuSePoate, saloanele noastre partenere au oferit acces la cele mai bune tehnologii de slăbit, remodelare corporală și antiaging, astfel că rezultatele s-au văzut în foarte scurt timp”, declară Diana Baicu.

 

După sesiunea foto, Andreea Marin și-a invitat oaspeții în grădina casei sale pentru a lua prânzul în aer liber, în mijlocul naturii, bucurându-se de soare, aer curat și energia bună a locului.

 Citeste si: Rezultatele miscării naționale #NuExistăNuSePoate: 8 femei au slăbit 62 kg și arată spectaculos!

Cele opt doamne devenite ambasadoare ale mișcării naționale #NuExistăNuSePoate, un proiect marca Top Line după un concept creat de Andreea Marin, au reușit să slăbească în total peste 62 de kilograme și să scape de sute de centimetri din circumferința taliei, a coapselor, a picioarelor sau a brațelor urmând, timp de trei luni, cele mai noi noi și eficiente tratamente profesionale de slăbit, tonifiere și întinerire a tenului, în saloanele partenere Top Line.

 

În tot acest timp, au avut suportul specialiștilor, și-au îmbunătățit stilul alimentar și, mulțumită tehnologiilor din saloanele profesionale, au reușit să scape, în total, de peste 62 de kilograme și de sute de centimentri din circumferința taliei, a coapselor, a picioarelor sau a brațelor.

 Cele opt doamne au petrecut două zile de neuitat la București, unde, după schimbarea de look oferită de specialiștii Top Line și ședința foto profesională, au avut ocazia să o întâlnească pe Andreea Marin. Împreună au vizionat o piesă de teatru, au luat cina la un restaurant elegant și chiar au petrecut câteva ore în grădina casei vedetei, luând, a doua zi, prânzul în aer liber.

 Au fost trei luni care le-au îmbunătățit radical stilul de viață și au învățat de la specialiști cât de importantă este îngrijirea profesională, în clinici și saloane de înfrumusețare, totul îmbinat cu un plan alimentar echilibrat, căpătând astfel mai multă încredere în sine printr-o schimbare în bine – minte, trup, suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.