Ellie White, susținută de copii pe scenă la Dream Family Festival

La doar trei ani, Alexis Maria, fiica lui Ellie White, nu este străină de scenă și de lumea artistică. Micuței îi place să-și însoțească mama la concerte și o aplaudă din backstage.

Peste câteva zile, Ellie White va urca pe scena celui mai mare festival dedicat familiei din România, Dream Family Festival. Ellie White este cap de afiș, împreună cu Smiley și Irina Rimes, pentru evenimentul care va avea loc la Brașov, în perioada 21-24 iunie.

“Mariei îi place foarte mult la concerte. Este veselă, aplaudă, gângurește piesele. Îi place foarte tare muzica și cred că o să-mi calce pe urme. În această vară am renunțat la bonă, iar copiii vin cu noi la concerte. Dacă Mihăiță se mai plictisește uneori, Maria este foarte bucuroasă când vede lumina scenei. De fiecare dată când aude muzica este în elementul ei, dansează și pozează în fața publicului ca o vedetă. Weekend-ul acesta amândoi vor fi alături de mine la Dream Family Festival”, declară Ellie White.

Dream Family Festival va avea loc în perioada 21-24 iunie la Brașov, pe platforma fostului Stadion Municipal. Locația de 25.000 de metri pătrați va fi transformată cu acest prilej într-un spatiu de entertaiment ce va include zeci de activități muzicale, culturale, sportive și culinare.

Dream Family Festival este un concept nou de festival multidisciplinar și își propune ca, în cele 4 zile de evenimente, să le ofere copiilor, tinerilor și adulților experiente de neuitat.

Artiști de renume, actori, magicieni, personaje de poveste vor încuraja familiile să se joace, să învețe să se relaxeze, să experimenteze lucruri noi și să contureze amintiri frumoase împreună.

Biletele și abonamente sunt puse în vânzare în rețeaua iabilet.ro și în magazinele partenere Iabilet.ro din țară. Un abonament valabil pentru o singură persoană pentru toate zilele de festival (21-24 iunie) costă 60 Lei. Un bilet pentru o singură zi costă 40 lei/persoana, iar Abonamentul Family (3 persoane) pentru toate zilele de Festival costă 140 Lei. Abonamentul Family (4 persoane) pentru toată durata Festivalului costă 160 Lei. Au mai fost puse în vânzare Abonamente VIP, pentru o singură persoană, în valoare de 350 Lei pentru toată durata Festivalului. Acest tip de abonament garantează locul de parcare și acces la zona VIP, situată în apropierea scenei.

Copiii sub 5 ani beneficiază de intrarea gratuită. Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar în prezența a minim un adult (părinte). Mai multe detalii pe www.dreamfestival.ro și pe www.facebook.com/DREAMFamilyFestival/ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.