6 produse Johnson’s pentru ingrijirea parului copiilor

Pe măsura ce copilul crește, nevoile părului se schimbă. De fapt, până la la vârsta de 12 ani, pielea și părul unui copil sunt de până la două ori mai subțiri decât pielea și părul unui adult. Din acest motiv, JOHNSON’S® a dezvoltat diferite game de îngrijire a părului, special concepute pentru a fi mai delicate decât produsele obișnuite de îngrijire pentru adulți, având și alte avantaje care răspund nevoilor celor mici.

Această gamă asigură eficiența necesară pentru un păr descurcat, îmbunătățește luminozitatea și rezistența firului de păr fără a fi necesar să renunțe la catifelare, fiind 100% delicat și fără ftalați, sulfați sau coloranți. Toate formulele JOHNSON’S® au fost special concepute pentru a reduce riscul de alergii, fără a fi nevoiți să renunţe la cele mai bune ingrediente şi arome.

Astfel, JOHNSON’S® a creat aceste game de îngrijire a părului, cu formule specifice, care curăţă într-un mod delicat dar care acoperă toate nevoile părului. Scopul acestora este de a transforma băiţa dintr-o rutină simplă, într-o experiență care stimulează toate simțurile și încurajează comunicarea dintre părinţi şi copii.

JOHNSON’S® Șampon Păr rezistent:
Acest șampon este bogat în Vitamina E și a fost conceput pentru a ajuta la întărirea firului de păr și pentru a evita firele despicate, lăsând părul mult mai sănătos şi puternic.

JOHNSON’S® Balsam-spray Păr rezistent

Acest spray folosit ca și balsam este bogat în Vitamina E și și este conceput pentru a ajuta la întărirea firului de păr și pentru a evita firele despicate, lăsând părul mult mai sănătos. Se poate utiliza și pe părul uscat.

JOHNSON’S® Șampon Păr sclipitor

Șamponul JOHNSON’S® Păr sclipitor este bogat în ulei de argan si este conceput pentru a ajuta la strălucirea părului si a îl face mai sănătos și mai mătăsos.

JOHNSON’S® Balsam-spray Păr sclipitor

Balsamul – spray JOHNSON’S® Păr sclipitor este bogat în ulei de argan si este conceput pentru a ajuta la strălucirea părului si a îl face mai sănătos și mai mătăsos.

JOHNSON’S® Şampon No More Tangles

Şamponul No More Tangles® este special conceput pentru a ajuta părul bebeluşilor şi al copiilor să fie uşor de aranjat. Şamponul de descurcat părul curăţă uşor pentru a oferi un păr moale şi conţine o formula specială pentru a descurca părul încâlcit în timpul băiţei.

JOHNSON’S® Balsam – spray No More Tangles

Balsamul – sprayThis No More Tangles® este special conceput pentru a ajuta părul bebeluşilor şi al copiilor să fie uşor de aranjat. Şamponul de descurcat părul curăţă uşor pentru a oferi un păr moale şi conţine o formula specială pentru a descurca părul încâlcit în timpul băiţei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.