3 zile de reduceri la FOREVER 21

3 zile de reduceri la FOREVER 21. Daca tot vine weekendul si vreti sa faceti un shopping inteligent, magazinele FOREVER 21 va intampina cu oferte avantajoase.

3 zile de reduceri la FOREVER 21. Unul dintre cele mai renumite branduri fast-fashion din lume dă start sezonului de reduceri și pune la dispoziția clienților trei zile de oferte speciale, în perioada 23 – 25 noiembrie. Cei care caută cele mai bune promoții vor avea șansa să găsească produsele mult dorite la prețuri excepționale în magazinele FOREVER 21 din Park Lake Shopping Center și Sun Plaza.

Black Friday reprezintă o oportunitate perfectă pentru cei care doresc să-și completeze garderoba cu cele mai cool ținute de la FOREVER 21. Anul acesta, clienții vor beneficia de reduceri de până la 30% pentru toate articolele vestimentare din colecția FOREVER 21 și până la 50% pentru produsele din colecția semnată Kendall + Kylie.

Black Friday este momentul ideal și pentru cumpărăturile de Crăciun. Magazinele FOREVER 21 pun la dispoziția clienților articole vestimentare în tendințe, precum și numeroase accesorii, perfecte pentru a fi dăruite de Crăciun. Colecția de accesorii include genți, pantofi și bijuterii.

Produsele sunt disponibile în magazinele FOREVER 21 din ParkLake Shopping Center și Sun Plaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.