12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit

După ce ai obținut culoarea la care visai, ești conștientă că e nevoie de eforturi ca să menții aspectul sănătos al părului până la următoarea vizită la salon. Stiliștii Wella Professionals îți explică cum să ai grijă de părul vopsit pentru a te bucura de o culoare strălucitoare și sănătoasă pentru mai mult timp.

Folosește un șampon antioxidant

Ești curioasă să știi care este formula care are grijă de culoarea părului tău? Ei bine, recomandarea este să optezi pentru un șampon antioxidant. ColorMotion+ Color Protection Shampoo este bogat în ingrediente care protejează culoarea părului, dar conține totodată și tehnologia Free Radicals Protection. Aceasta încapsulează metalele din apă și reduce formarea de radicali liberi, responsabili pentru estomparea culorii.

Aplică săptămânal o mască de păr

Pentru a menține culoare strălucitoare a părului, acesta trebuie să fie foarte bine hrănit. Așa cum săptămânal folosești un tratament pentru ten, masca de păr și balsamul sunt două produse esențiale pentru un păr sănătos și o culoare vibrantă. După ce ai spălat părul, folosește Color Motion+ Moisturizing Color Reflection Conditioner pe lungimi și vârfuri. Pentru un tratament intens, aplică o dată pe săptămână Color Motion+ Structure Mask.

Spală părul mai rar

Cu cât speli părul mai des, cu atât moleculele de vopsea se estompează. Ori de câte ori părul se udă, pigmentul iese și astfel culoarea nu va mai fi una fresh. Poți opta în schimb pentru șamponul uscat EIMI Dry Me între spălări.

Protejează părul de la rădăcină la vârfuri

Soarele poate deteriora firul de păr și poate estompa culoarea părului. Pentru a-ți proteja părul, folosește INVIGO UV Hair Color Protection Spray pe părul umed sau uscat. Formula conține vitamina B5 și ajută ca părul să fie puternic, sănătos și culoarea nu mai este estompată. Produsul este ideal pentru vacanțe sau zilele toride de vară!

Tunde-te cu regularitate

Pentru o culoare cât mai sănătoasă posibil, încearcă să te programezi mai des la tuns pentru a scăpa de vârfurile uscate și despicate. Dacă ele sunt prezente, culoarea nu va fi absorbită corect și nu va penetra suficient firul de păr.

Ai grijă la sursele de căldură

Când vine vorba de sursele de căldură, fie că vorbim de uscarea părului, de folosirea plăcii de păr sau a ondulatorului, părul se poate usca sau poate avea o textură nesănătoasă. Folosește EIMI Thermal Image pentru a proteja firul de păr de sursele de căldură.

Pregătește părul pentru procesul de vopsire

Ești pregătită pentru următoarea vizită la salon? Folosește un șampon care să curețe în profunzime firul de păr și să îndepărtezi toate impuritățile. Fă acest proces înainte cu câteva zile de a ajunge la salon.

Folosește un tratament înainte de vopsire

Porozitatea părului diferă, iar finish-ul poate fi neuniform. Folosește tratamentul ColorMotion+ Pre-coloration Treatment pe zonele poroase, pe părul uscat. Apoi, usucă părul pentru a lăsa tratamentul să acționeze înainte de procesul de vopsire. Rezultatul? Părul va avea un aspect neted, strălucitor, iar culoarea va fi uniformă.

Optează pentru Wellaplex

Poți aplica Wellaplex dacă plănuiești să-ți decolorezi părul. Astfel vei avea un finish sănătos pe orice tip de păr. Formula ajută la reducerea deteriorării și adaugă mai multă forță firului de păr. Wellaplex este recomandat serviciilor de decolorare pentru a reduce deteriorarea părului.

Cum să îngrijești părul blond?

Indiferent de nuanța de blond pentru care ai optat, fie că este vorba de caramel sau platinat, INVIGO Blonde Recharge Conditioner te ajută să dai restart culorii chiar în confortul casei tale. Pentru nunațele de blond rece optează pentru INVIGO Blonde Recharge Cool Blonde Shampoo.

Cum îngrijești părul șaten?

Colorarea părului, spălarea și factorii de mediu pot afecta părul. Pentru mai multă strălucire poți opta pentru tratamentele de glossing. Optează pentru Koleston Perfect, Welloxon Perfect și INVIGO Color Service Post Color Treatment pentru a obține strălucirea de care ai nevoie.

Cum ai grijă de părul roșcat?

Pentru a avea o culoare cât mai vibrantă folosește INVIGO Brilliance Vibrant Color Conditioner. Conține histidină și vitamina E pentru a controla procesul de oxidare după colorare, dar și pentru a proteja culoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.