Xpert Beauty, primele magazine Worry Free Zone cu produse cosmetice profesionale, au fost inaugurate în Iași și Constanța

Carmen Brumă și Anda Adam au avut parte de experiențe de shopping inedite în noile concept store-uri Xpert Beauty din Iași și Constanța. Cele două vedete au descoperit tendințele în materie de ritualuri de înfrumusețare direct de la specialiști și au testat produsele profesionale dorite printr-o experiență desprinsă parcă din filmele SF.

Astfel, odată ce au ales de pe raft produsulele dorite și au scanat codul de bare al acestora, au putut urmări pe oglinzile inteligente aflate în magazin cum anume pot fi folosite acele produse.

Este o tehnică nouă, avangardistă, ce a fost introdusă în România în concept store-urile Xpert Beauty astfel încât clienții să poată afla informații cât mai complexe printr-o experiență vizuală de neuitat.

Mai mult, au avut ocazia să urmărească pe ecrane cu touch screen cum anume se poate realiza machiajul cu produsele de make-up din Xpert Beauty și ce coafuri pot experimenta cu produsele de styling din magazin.

Carmen Brumă a aflat de la specialiștii Xpert Beauty din Palas Mall Iași care sunt tendințele în materie de îngrijire a tenului cu produse profesionale. Vedeta a descoperit astfel creme și seruri perfecte pentru tipul său de ten, precum și uleiuri și loțiuni pentru corp. Toate aparțin celor mai apreciate branduri profesionale din lume, în Beauty Xpert fiind disponibilă astfel o selecție excepțională.

Anda Adam a discutat cu specialiștii Xpert Beauty din City Park Mall Constanța despre ce produse profesionale sunt potrivite tipului său de păr și care sunt tendințele în materie de machiaj. Artista a urmărit pe oglinzile inteligente aflate în magazin cum anume pot fi folosite produsele de îngrijire a părului, iar, pe ecrane cu touch screen, cum anume se poate realiza machiajul ori coafurile cu produsele din magazin.

Xpert Beauty reprezintă cel mai complex concept store de cosmetică profesională din România, magazine cu produse pentru păr, ten, corp, pentru îngrijirea mâinilor, a unghiilor, produse de make-up ce aparțin unor branduri internaționale renumite. În cadrul Xpert Beauty vizitatorii primesc recomandări personalizate din partea specialiștilor având astfel ocazia să aleagă exact produsele adecvate tipului lor de piele sau de păr.

În fiecare săptămână la Xpert Beauty sunt invitați specialiști din industria de frumusețe care le oferă vizitatorilor demonstrații de măiestrie și informații despre tendințele în domeniu. În plus, tot săptămânal, este actualizat și un stand special cu selecția de produse recomandate conform trendurilor.

Xpert Beauty a fost gândite și proiectate sub conceptul Worry Free Zone, un spațiu unde redescoperi cât de distractiv și facil este shoppingul, unde ai parte de o experiență plăcută și memorabilă, de o selecție excelentă de produse profesionale și unde beneficiezi de suportul acordat de specialiști în alegerea produselor adecvate nevoilor tale.

Xpert Beauty se află în Palas Mal Iași și City Park Mall Constanța, ambele la Parter, urmând să fie inaugurate noi magazine în Timșoara, Piatra Neamț și București.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *