Wally – O lume a parfumurilor culese din natură

La ce te gândești când auzi cuvântul ,,parfum’’? Care sunt notele care îți evocă cele mai calde și colorate amintiri? Oare mirosul dulce de flori de caise și cireșe, oare aroma fresh de citrice și mosc, sau poate îți place mirosul de lavandă și flori de câmp? Iubești parfumurile cu note florale sau fructate, îți place să te joci cu notele condimentate, oricare e pasiunea ta, oricum arată plăcerea ta, dacă iubești parfumurile bazate pe esențe culese din natură, atunci să știi că produsele Wally 1925 sunt pentru tine.

Povestea Wally – Din inima Toscanei în toată lumea, de aproape 100 de ani

Ca orice poveste, și parfumurile Wally au o istorie aparte. Inclusiv numele, care la prima citire nu te duce cu gândul la Italia și cu atât mai puțin la Toscana, ascunde de fapt o operă în patru acte a compozitorului Alfredo Catalani, interpretată prima dată în Milano în anul 1892.

Mai mult decât atât, și azi, după aproape o sută de ani, ambalajele produselor folosesc elemente de design din stilul baroc și gotic care au inspirat opere celebre ale unor autori precum Dante Alighieri sau Sandro Botticelli.

Dacă interacționati cu site-ul lor wally1925.ro o să remarcați că pare că evadați din prezent și pășiți în atemporalitate. Contactul cu secolul XXI se va estompa cu fiecare parfum, fiecare notă delicată și aromată, cu fiecare sticluță pe care o veți atinge.

Nu întâmplător am vorbit de modul vizual în care sunt așezate aromele pentru că toate sticluțele de parfum sunt realizate de artizani locali din Toscana folosind aceleași tehnici arhaice de prelucrare a sticlei învățate de la maestri sticlari din insula Murano din Italia.

Compania a fost fondată în 1925 și primul butic de parfumuri s-a construit în inima orașului Prato, sub îndrumarea dedicatului Niccola Niccolai, care a înființat Industria Chimica Pratese Colori e Affini (azi L.C.P.L.A. srl – Italia).

Între anii 1945 și 1973, afacerea a prosperat în cartierul San Fabiano din Prato, sub conducerea fiului lui Niccola, Nilo Niccolai. În 1973, nepotul său Riccardo Romano și cumnatul său Mario Gestri au preluat afacerea, iar sediul actual al universului parfumat Wally este Via Della Robbia, 21 din regiunea Montemurlo.

Rolando Romano, succesorul dedicat, și-a îndeplinit cu pricepere și pasiune „misiunea”, având ca scop promovarea și menținerea vie a tradiției parfumeriei toscane.

Iar astăzi, Franca și Gabriella Gestri, verișoarele lui Rolando, sunt mândre să fie proprietarele actuale, continuând tradiția familiei și care și-au propus să transforme Wally un brand cu ecou internațional pe piața parfumurilor de nișă.

În România povestea Wally e la fel de fresh precum aromele din parfumuri pentru că Wally 1925 a decis să testeze piața parfumurilor de nișă din România începând cu 27 decembrie 2023.

Produsele Wally – o călătorie eclectică plină de senzații parfumate prin toată natura din lume

La Wally, fiecare parfum este o incursiune olfactivă genuină, o poveste multicoloră în care uleiurile esențiale se îmbină armonios cu moleculele oferite de natură. Produsele Wally sunt rezultatul unei cercetări și dezvoltări constante, iar standardele stricte de calitate garantează o experiență olfactivă inedită cu fiecare folosire.

Catalogul „Wally 1925” îți oferă o experiență completă, de la difuzoarele de parfumuri pentru cameră și parfumuri textile, până la săpunuri lichide, geluri de duș și creme de îngrijire facială.

Produsele Wally sunt dovada sinergiei ireproșabile dintre tradiția și reinterpretările stilizate ale Toscanei și rafinamentul Italiei al secolului XX.

Așa cum am precizat anterior, recipientele parfumurilor sunt veritabile opere de artă, modelate manual de maeștrii locali, iar fiecare produs are un caracter unic și o poveste aparte. De la ingredientele folosite la forma ambalajului, de la design-ul etichetei la simbolurile grafice și poveștile ascunse printre notele de parfumuri.

 

Experimentează adevărata artă a îngrijirii personale sub influențele colorate ale Toscanei cu produsele „Wally 1925”. Calitate italiană, tradiție toscană și rafinament contemporan, totul într-o singură experiență olfactivă, vizuală și tactilă, indifferent de produsul ales – difuzor de parfum, apă de colonie sau articole dermatocosmetice.

În plus, toate aromele parfumurilor sunt inspirate din natură. De la plante la flori, de la condimente la diferite esențe din Asia până în Africa, din India până în Europa, fiecare produs e o altă aventură și călătorie mistică.

Alege Wally, o dată și vei reveni de fiecare dată! Pentru că natura a lăsat secretele aromelor ei în produsele Wally 1925.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.