VIDEO / Amadeus i-a încântat pe francezi cu un concert splendid în celebrul teatru Le Palace din Paris!

Amadeus a devenit prima trupă din România care a cântat în celebrul Le Palace din Paris, teatrul pe a cărui scenă au evoluat, de-a lungul timpului, artiști internaționali precum Prince și Michael Jackson & Jackson 5, și la evenimentele căruia au luat parte nume cunoscute precum Mick Jagger, Andy Warhol, Grace Jones și Yves Saint Laurent.

Amadeus a susținut un concert de neuitat de aproape două ore, pe renumita scenă pariziană, interpretând live piese din repertoriul propriu, precum și La Vie En Rose (tribut Edith Piaf), Ballade Pour Adeline, L‘ange de mes reves (colaborarea cu artistul francez Kevin Magalhaes) ori Balada (Ciprian Porumbescu).

Publicul francez a apreciat din plin concertul artistelor din România. Biletele au fost pus în vânzare încă de acum două luni și au fost epuizate până în ziua spectacolului, o realizare fantastică pentru un proiect muzical românesc.

În prima jumătate a concertului, care a constat în majoritate din piese clasice, cele patru artiste au urcat pe scenă purtând ținute albe spectaculoase, create de brandul românesc STYLAND, preferat inclusiv de vedete de la Hollywood precum Katy Perry, Eva Longoria, Mya sau Vanessa Hudgens. Ținutele vestimentare au constat în costume made-to-measure, cămăși cu mâneci bufante, mantouri, creații de o calitate excepțională, realizate din cele mai fine materiale.

În a doua jumătate a concertului, artistele au adoptat un look rock, conform playlist-ului ce a inclus piese energice, ținute create de Daniel Dobre.

Cele patru artiste din România au cucerit, în ultimii ani, publicul de peste hotare prin piesele lor speciale, prin muzica universală pe care o interpretează, precum și prin show-ul lor-concept pe care îl pun în scenă în toate colțurile lumii.

Spre exemplu, Amadeus a devenit prima formație românească cooptată într-un proiect de un mare brand internațional de modă. Cele patru tinere artiste au susținut un recital electrizant în cadrul evenimentului casei Dior, ce a avut loc în cadrul Nocibé Convention, din Salle des Etoiles, Monte Carlo.

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis au fost selectate de reprezentanții Dior din zeci de proiecte muzicale similare prezente în întreaga lume, pentru a completa show-ul pe care l-au pus în scenă în Monaco.

Artistele din România au interpretat live muzica de pe coloana sonoră a spoturilor publicitare ale casei de modă, apărând în fața publicului în costume speciale, cu leduri, ce au creat o atmosferă unică, electrizantă.

Pe ecranul imens amplasat pe scenă au rulat în tot acest timp reclamele antologice ale casei Dior, în care apar celebrii Charlize Theron, Natalie Portman, Camille Rowe și Robert Pattinson.

Apoi, Amadeus a susținut un concert cu totul special în Spania, la Opera din Barcelona. Artistele din România au fost invitate de o mare corporație internațională pentru a oferi un spectacol live în cadrul unui eveniment exclusivist la care au participat o parte din cei mai influenți oameni de afaceri din Europa.

Concertul a avut loc în cadrul clădirii istorice care găzduiește Opera, Gran Teatre del Liceu, de pe Rambla, clădire care a găzduit, în ultimul secol și jumătate, evenimente importante și reprezentanții ale marilor artiști locali și internaționali. Acolo s-au oferit și primele reprezentații ale operelor semnate Rossini, Bellini sau Verdi, iar marele Pablo Picasso a avut chiar expoziții acolo.

De curând, Amadeus a oferit un show de neuitat în Dubai. Cele patru românce au fost invitate să susțină un concert live la vestitul Atlantis The Palm din Dubai, unul din cele mai impresionante și mai exclusiviste hoteluri din Emiratele Arabe Unite. Evenimentul cu totul special a fost parte a unei conferințe internaționale la care au participat personalități importante din domeniul afacerilor internaționale.

Alături de Amadeus a cântat, în cadrul serii, și faimoasa artistă Lara Fabian.

Scena pe care a evoluat Amadeus a fost una impresionantă. Artistele au cântat live în mijlocul unui spectacol de lumini, în fața unui ecran imens, de 100 de metri pătrați, pe care au rulat în permanență imagini din videoclipurile lor.

Amadeus este trupa din Romania cu cea mai mare deschidere internațională, concertând în ultimii 15 ani în peste 30 de țări, la cele mai prestigioase evenimente, de la ceremonii de premiere, gale caritabile, festivaluri de film, până la mari lansări de branduri de lux. Artistele au sustinut concerte la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, la Gala Formula 1 Auto din Viena, La World Expo Shanghai, la o mare gală caritabila din Nigeria pentru construirea unui spital destinat copiilor săraci din Africa, la deschiderea Bienalei de la Venezia, precum și la evenimentele de lansare a unor noi modele auto și a colectiilor unor branduri de lux din Hong Kong, Istanbul, Paris, Londra și Dubai.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *