Vedetele știu cele mai noi metode de tratare a durerilor de spate

Vedetele știu cele mai noi metode de tratare a durerilor de spate. Au dovedit-o, zilele trecute, la deschiderea celui mai nou centru medical Bio Ortoclinic, pentru tratarea durerilor de spate și a herniei de disc, fără operație.

Zeci de celebrități din lumea sportului, afacerilor, televiziunii, modei, sănătății și frumuseții, muzicii, industriei farmaceutice si de echipamente medicale sau artei plastice au fost prezente la evenimentul organizat în cea mai noua clinică pentru tratarea durerilor de spate și recuperare medicală, din str. Traian Popovici nr. 79-91 – zona Pieței Alba Iulia -, din sectorul 3 al Capitalei.

Mulți dintre ei, pacienți ai clinicii, invitații s-au declarat impresionați de condițiile de tratament, de aparatură, de explicațiile și de pregătirea personalului medical.

”Am fost înconjurați de foarte mulți prieteni la acest eveniment special, de casă nouă, – deschiderea celei de-a treia clinici Bio Ortoclinic – încat nu putem decât să ne declarăm fericiți, mândri și recunoscători. Le multumim tuturor, pentru ca au fost alături de noi și au încredere în noi, pentru că mulți dintre ei ne sunt pacienți, ne urmăresc sfaturile medicale pentru tratarea durerilor de spate și herniei de disc fără operație și se bucură alaturi de noi de lucrurile bune pe care le facem în încercarea de a duce Sănătatea la cel mai înalt nivel!”, a declarat managerul Bio Ortoclinic, Mihaela Proicea, președinte al Federației Patronatelor Femeilor Antreprenor din România, zona Dobrogea.

Printre cei prezenți la eveniment s-au aflat oameni de afaceri si vedete de televiziune – Adelina Pestrițu, Florentina Opriș, Ana Maria Barnoschi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.