Vedetele au descoperit tratamentele de la Hollywood la noua clinică Noblezza din București

Vedete cunoscute din showbiz au descoperit tratamentele cosmetice profesionale pe care le urmează marile staruri de la Hollywood, vizitând noua clinică Noblezza, inaugurată în București.

Aura Cercel, Alice Peneacă, Alina Pușcău, Carmen Negoiță, Alexandra Ungureanu, Giulia Nahmany, Dana Războiu, Xonia, Patrizia Paglieri, Patricia Cimpoiașu și Bianca Gavrilescu din trupa Amadeus, Irina Mohora,  s-au numărat printre celebritățile care au vizitat în premieră noua locație a clinicii, o vilă cu istorie , din zona Dorobanți, recondiționată și amenajată de Aura Cercel, cunoscut designer de interior de la Hollywood. Specialistul a inserat armonios elemente de design specifice locațiilor californiene, transformând spațiul într-un centru primitor care îmbină funcționalitatea cu esteticul.

Cu această ocazie, invitații au descoperit tehnologiile internaționale menite să trateze și să preîntâmpine orice prolemă estetică, la nivel facial sau corporal.

Sunt tratamente pe care le urmează inclusiv celebrități de la Hollywood atât ca rutină frecventă, cât și înaintea marilor gale la care participă și unde își doresc să aibă un look impecabil.

Astfel, la clinica Noblezza se găsesc tratamente precum Intraceuticals, Hydrafacial, cea mai avansată procedură criolipoliză, Vela Shape III, mezoterapie non-invazivă, radiofrecvență multipolară, epilare definitivă laser, fotoregenerare, precum și noul Carbon Peel, denumit și Hollywood Peel. Acesta este unul din cele mai apreciate tratamente faciale pe bază de laser, ce previne acneea, reduce porii dilatați și secreția de sebum, reduce hiperpigmentația, stimulează regenerarea naturală a țesuturilor și încetinește astfel procesul de îmbătrânire cutanată. S-a dovedit că, realizat periodic, reduce chiar și necesitatea folosirii produselor de ingrijire antiaging.

Tratamentul Carbon Peel a fost urmat în premieră în România și de invitatele Alice Peneacă și Alina Pușcău, acestea cunoscând procedura din Los Angeles, unde au locuit în ultimii ani.

„Proiectul de Design Interior „Noblezza” reprezintă pentru mine un omagiu adus feminității și sănătății, atât interior cât și exterior, un spațiu în care fiecare dintre noi se poate regăsi, recrea sau autodezvolta – un adevarat templu de wellbeing.

Aportul meu se reflectă pe toate planurile de branding, inclusiv în plan digital. Mi-am dorit ca experiența din spațiul fizic să se regăsească atât online cât și pe canale de social media.

Noblezza transmite un mesaj care inspiră, este plin de feminitate, bun gust și optimism”, declară Aura Cercel, Designer & Luxury Strategist

Noblezza Beauty Clinique este lider de piata in ceea ce priveste gama tratamentelor, oferind solutii de ultima generatie de aceea am ales o gama cromatica care poate fi absorbita usor.

Expunerea si experienta mea de 15 ani in Los Angeles in domeniul de Beauty si Fashion, mi a folosit ca si inspiratie fiindu-mi usor sa recreez – o calatorie intr- un spatiu Hollywoodian.

Pe langa gama cromatica subtila in colori pastel, am introdus piese de mobilier Glamour in culori si forme deosebite, create de arhitecti celebri, cum ar fi Mae West Lips Couch Bocca inspirata de Salvador Dali  creata in 1972 de Franco Audrito. 

Noblezza a fost inaugurată în 2009 ca și clinică de înfrumusețare care îmbină armonios tehnologia high-tech cu măiestria terapeuților, pentru a le oferi pacienților bucuria de a vedea rezultate remarcabile de la prima ședință.

Noblezza este prima clinică din România care a adus gama de tratamente de criolipoliză Crio Cooltech / acum Crio Sculpting Define, precum și laserul Diodă Primelase pentru epilarea definitivă, tehnologie medicală avizată și aprobată FDA- Food and Drug Administration din SUA.

“Suntem bucuroși să avem alături o echipă complexă de profesioniști specializați în mai multe domenii, care au fost instruiți în terapiile cu frig, terapiile laser și terapiile faciale, atât în țară, cât și în străinătate, direct de către producătorii aparatelor. Lucrăm doar cu tehnologii originale, avizate medical și care dispun de aprobare FDA. Siguranța și calitatea serviciilor oferite, primează în fiecare moment în interacțiunea cu pacienții noștri. Valorile reprezintă ghidul nostru în fiecare moment. Pasiunea, Impecabilitatea, Creativitatea și Armonia sunt cele care omogenizează echipa Noblezza și sunt prezente în acțiunile, deciziile și obiectivele noastre”, declară Andreea Suciu, manager Noblezza.

Clinica Noblezza are, începând cu luna febrarie 2021, un nou sediu, aflat pe Strada Washington nr. 19, București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.