Vara asta te răcorești cu noile sortimente de siropuri YO fără zahăr

Extract natural din fructe, fără zahăr adăugat și un gust mega delicios care răcorește întreaga familie. Sună prea bine ca să fie adevărat? Vara aceasta, YO te surprinde cu două sortimente noi de sirop fără zahăr, cu gust de soc și zmeură, perfecte pentru băuturile și deserturile tale preferate, acum mai sănătoase!

Siropurile YO sunt realizate din fructe coapte și zemoase, aducând aminte de rețetele tradiționale ale bunicilor noștri. Gustul fructat al siropului YO poate fi servit împreună cu băutura preferată și este o alegere ideală, fie că vorbim de un suc clasic sau un cocktail aromat. Puternic concentrat, o singură sticlă de sirop îți va asigura cantitatea necesară pentru a obține mai multe băuturi, astfel încât niciun membru din gașca ta de prieteni să nu rămână fără un răsfăț fresh!

Siropul YO te poate însoți în cele mai importante momente, fie acasă, alături de prieteni pe terasă sau dacă alegi să mergi împreună cu familia la picnic. Combină siropul cu apă plată sau carbogazoasă, fie adaugă-l peste desertul tău preferat. În varianta fără zahăr, noile sortimente sunt perfecte și pentru gustările dulci apreciate de cei mici. Înghețată, brioșe sau prăjitură cu brânză dulce? Adaugă sub formă de topping siropul cu aroma ta favorită și ai un nou desert în farfurie!

„Suntem încântați să anunțăm că din această vară lansăm două noi sortimente de siropuri de fructe YO din extract natural de fructe, fără zahăr adăugat. Iubitorii de siropuri se vor bucura de noi arome de soc și zmeură care vin în sprijinul celor care își doresc un moment dulce mai sănătos în aceste zile toride de vară”, a declarat Ioana Rus, Brand Manager Maresi Foodbroker.

În Austria, YO se numără printre cele mai populare branduri de siropuri de fructe. Denumirea este strâns legată de regiunea austriacă Ybbastler, recunoscută pentru solul său fertil, perfect pentru cultivarea fructelor. Primele siropuri YO au fost fabricate în anul 1970, iar în 2010 brandul a adus o adevărată inovație pe piață: sticla cu dop anti-picurare, propunându-și să continue îmbunătățirea constantă a produselor pe bază de fructe.

În România, siropurile YO sunt distribuite de Maresi Foodbroker, fiind disponibile în marile lanțuri de magazine și hypermarketuri, precum Kaufland, Cora, Carrefour, Selgros sau Auchan.

Descoperă noile sortimente și variante de combinații pentru momentele dulci pe pagina oficială de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.