Tunsorile si culorile care NU SE MAI POARTA in 2018

Anul 2018 aduce cu sine noutăți și în domeniul hairstylingului, multe dintre trendurile si coafurile anilor trecuți fiind considerate acum depășite.

Nu se mai poartă părul negru

“Părul vopsit negru a început să piardă din popularitate încă de acum doi ani, iar în anul 2018 va dispărea complet. Părul negru îmbătrânește și noi trăim vremuri în care fiecare încearcă să dea timpul înapoi prin tot felul de trucuri”, declară Cristi Pascu.

Fără breton gros

“Bretonul gros nu mai este la căutare în noul an. Este o coafură oarecum învechită, iar în noul an tendința este de lejeritate și jovialitate. Veți vedea foarte multe coafuri naturale, cu fruntea lasată liberă. Vom întâlni și breton, însă acesta va fi lejer și versatil”, continu Cristi Pascu.

2018, ultimul an cu Ombre

“Trendul Ombre a pierdut mult teren în 2017 și cred că acesta va fi ultimul an în care doamnele și domnișoarele vor mai veni la salon cu această cerință. Ombre a fost atât de mult cerut în ultimii ani încât a ajuns un fel de “uniformă” în coafură. În anul 2018 se pune accent pe originalitate”.

Adio, Messy Hair!

“Coafurile messy hair sunt și ele depășite. Trendul durează deja de câtiva ani buni, iar în 2018 le recomand femeilor să ne surprindă prin curaj, originalitate și coafuri mai îndrăznețe”.

Fără accesorii metalice

“A cam apus și epoca accesoriilor metalice. Coronițele, accesoriile metalice foarte mari și agrafele au fost atât de uzitate încât au ajuns să plictisească. Vor fi înlocuite de panglici de catifea sau funde”, declară Cristi Pascu.

Cristi Pascu (www.cristipascu.ro) este unul dintre cei mai experimentați hairstyliști de la noi, inițiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din România” și al “Academiei de Coafură Cristi Pascu”, prin care descoperă și lansează noi talente în industria frumuseții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.