Tratament revolutionar de slabire. Tot ce trebuie sa stii despre Liposonix

Daca visezi la silueta perfecta din punctul tau de vedere si orice ai incercat pana acum nu a dat rezultatele dorite, este bine sa nu renunti. Specialistii de la clinica Famisoo ne aduc in atentie un tratament revolutionar de slabire rapida, numit Liposonix.

Orice proaspătă mămică își dorește să revină la silueta pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată. Însă, nu toate reușesc. Deseori, nici măcar o dietă echilibrată și un stil de viață activ nu oferă rezultatele dorite. Dacă și TU te încadrezi în această categorie, nu îți face griji… există totuși o soluție salvatoarea și pentru tine. Clinica Famisoo recomandă procedurile de remodelare corporală. Iar conform specialistilor, cel mai eficient tratament de slabire rapida este Liposonix.

Aparatul Liposonix reprezintă cea mai nouă tehnologie de pe segmentul medical non-invaziv și este o soluție ideală pentru toate mamele care au încheiat perioada de alăptare. Procedura nu doar că topește țesutul adipos, dar ajută și la eliminarea celulitei, făcând pielea să fie mult mai fermă și mai tonifiată.  Rezultatele se observă imediat după prima ședință. Iar ulterior, în termen de 12 săptămâni, acestea se aprofundează. De exemplu, dacă imediat după procedură ai pierdut aproximativ trei centimetri, într-o lună se poate ajunge la minus șase centimetri, urmând o scădere continuă până la 12 săptămâni. 

Cum funcționează?

Liposonix utilizează tehnologia HIFU ( HIGH INTENSITY FOCUSED ULTRASOUND ), o undă medicală ce livrează impulsul, fără a distruge structurile adiacente la o adâncime precisă subcutanată de 13 mm sau 8mm. Stratul adipos din zona tratată va fi preluat în mod natural de către organism, urmând a fi eliminat prin urină și fecale timp de până la 12 săptămâni.

Sunt candidatul ideal?

Pentru această procedură nu există candidat ideal! Este o procedură adresată tuturor persoanelor, atât femei cât si bărbați care doresc să își remodeleze silueta, să scape de un depozit adipos, care nu s-a putut elimina sau corecta în urma dietelor și a exercițiilor fizice, de celulita inestetică de toate gradele sau pentru corectarea denivelărilor produse în urma operațiilor estetico-chirurgicale ( lipoaspirații, abdomenoplastii sau a lipolizelor injectabile).

Frecvența și durata tratamentului

Liposonix se poate efectua o singură dată pe luna pe aceeasi zonă corporală tratată. Ședințele pe alte zone corporale se pot efectua la un interval de minim 14 zile de la prima procedură.
Durata tratamentulu diferă în funcție de numărul zonelor ce urmeaza a fi tratate, dar și de dimensiunile fiecărui pacient în parte. Ședința de Liposonix pe o singură zonă tratată dureaza între 30-60 minute, în funcție de dimensiuni.

Este o procedură dureroasă ?

Liposonix nu este o procedură dureroasă. Pacienții resimt o ușoară senzație de încălzire a zonei,însă nimic deranjant. Senzația resimțită de către aceștia fiind similară unui masaj relaxant. După procedură, absolut toți pacienții își reiau activitățile zilnice normale, neexistând contraindicații sau atenționări ca în cazul altor proceduri.

Deviza LIPOSONIX este de UN TRATAMENT =O ORĂ = MINUS O MĂSURĂ LA HAINE

,, Rezultatele oferite de Liposonix sunt vizibile imediat dupa tratament dar si in 4 saptamani, timp in care grasimea topita este metabolizata de organism. Urmarim rezultatele prin evaluarea corporala, masuratoare si poze pentru a vedea exact eficacitatea tratamentului. Procedura este recomandata femeilor dar si barbatilor care isi doresc sa isi modeleze corpul.Pacientii sunt foarte multumiti de rezultate si se intorc defiecare data cu drag in locatia noastra”, spune Stefania, unul dintre specialistii clinicii Famisoo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.