Tot ce trebuie sa stii despre Dermapen 4, tratament facial cu microneedling

Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, explică ce presupune acest tratament facial cu microneedling, cum acţionează asupra tenului, dar și ce beneficii are.

“Dermapen 4 este cel mai avansat aparat pentru microneedling profesional la nivel mondial, cu un număr impresionant de milioane de tratamente realizate. Toate celelalte sisteme replică au doar în parte caracteristicile tehnice unice ale inovației patentate numite Dermapen.

Este un tratament prin care se realizează inducția de colagen propriu și astfel o bio-rejuvenare structurală a pielii, dar și o mezoterapie foarte profundă (neegalată de niciun alt device cosmetic) cu seruri.

Dermapen 4 – Beneficii

Dermapen este un tratament benefic în foarte multe afecțiuni/ probleme ale pielii, însă noi tratăm cu succes în special următoarele:

  • lipsa de tonifiere a tenului / ten , cu laxitate și structura îmbătrânită 
  • cicatrici (inclusiv acneice)
  • acnee, rozacee
  • probleme ale scalpului, inclusiv căderea părului”, spune Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician.

Dermapen, protocol de utilizare foarte strict în timpul tratamentului

Tratamentul cu facial cu microneedling are un protocol de utilizare foarte strict.

“Utilizează un sistem automat de 16 ace de 33 Gauge, din oțel medical inoxidabil, sterilizate cu radiații gamma! Oscilează până la 120 vibrații/sec. și realizează 1920 de canale pe secundă, cu 104% mai mult decât alte dispozitive de microneedling de pe piață. Se formează peste 250 de microcanale pe cm pătrat de piele, ceea ce înseamnă  o permeabilitate superioară a pielii pentru a “absorbi” serurile cu substanțe active hiper-concentrate.

De asemenea, Dermapen are un protocol de utilizare în timpul tratamentului foarte, foarte strict! Este obligatorie inclusiv folosirea în timpul tratamentului a unui manșon de unică folosință în care este introdus aparatul pentru a împiedica total preligerea de fluide pe aparat și eventual contaminarea pacientului cu acestea.

Majoritatea celorlalte sisteme de microneedle prezintă riscul de zgâriere, producând chiar micro-rupturi la nivelul pielii în timpul glisării pe suprafața pielii. Acest lucru nu este posibil cu noua tehnologie Dermapen.

Dermapen 4 este singurul sistem la care se poate seta adâncimea variabil în timpul tratamentului prin control, digital deosebită precizie, gradațiile fiind de doar 0,1 mm. La alte aparate, acest lucru, fie nu este posibil, fie se face doar mecanic, tratamentul este întrerupt și se schimbă fie cartușul de ace, fie se setează mecanic altă adâncime.

Nu în ultimul rând, Dermapen 4 poate ajunge până la 3 mm adâncime, ceea ce înseamnă rezultate mult mai bune pentru tratamentul cicatricilor (post acnee, post chirugie, post arsuri)”, mai spune medicul.

Dermapen 4 – Rezultate

“Imediat după tratament tenul nu este chiar de copertă, este înroșit, poate avea chiar mici semne de microsângerare (absolut normale și foarte benefice), însă după 10-15 zile va fi WOW!

În ziua tratamentului se poate simți căldura la nivelul feței poate chiar și o foarte ușoară usturime. Serurile recomandate nu sunt obligatorii, dar ele au niște formule speciale care ajută foarte mult la vindecare. 

În funcție de tipul de ten, roșeața poate persista între 2 și 5 zile. După aproximativ 3 zile pot începe să se facă cojițe care se vor elimina treptat, se face loc de pielea nouă, foarte vizibil întinerită și luminată, cu porii micșorați, cicatricile estompate. 

Rezultatele tratamentului Dermapen vor continua să apară și să se manifeste cu adevarat abia după aproximativ 10-15 zile când noul colagen format va da un boost extraordinar pielii. 

Rezultatele sunt cu atât mai bune cu cât se face un grup de 4-6 ședințe la intervale de 4-6 săptămâni și de asemenea cu cât în intervalul dintre sedințe se vor folosi produse cosmetice profesionale. DE CE? Pentru că pielea are în această perioadă un grad maxim de receptivitate și este important să o “servim” cu cele mai bune ingrediente”, spune Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.