Top Line a lansat SO/CHECK, noua tehnologie de a diagnostica metabolismul uman doar prin atingerea pielii

Top Line Medicals, împreuna cu PhysioQuanta, lider avangardist în inovatie, au lansat în premieră în Romania, un sistem avansat de diagnosticare a metabolismului uman și a nivelului de vitamine, minerale, metale grele și stres oxidativ, doar prin atingerea suprafeței pielii. Sistemul oferă solutii dedicate medicilor și terapeuților pentru a susține sănătatea pacienților.

PhysioQuanta se remarcă prin crearea unei game tehnologice precum SO/CHECK, cu modulele sale OligoCheck, CardiCheck și Nemchick, precum și a suplimentelor alimentare Physiosens.

Astfel, platforma de wellbeing SoCheck include 3 diferite tipuri de analiză:
·       Oligo check
·       Cardi check – evaluarea flexibilității arterelor
·       Gniom check

Prin diagnosticul efectuat de OligoCheck avem o viziune clară a metabolismului, a nivelului de vitamine, minerale, metale grele și stres oxidativ din fiecare organism și se pot trata astfel pacienții cu suplimentele nutritive adecvate.

Metoda utilizată de Oligo/Check are la bază fizica optică și cea cuantică. Tehnologia utilizată este cea a spectrofotometriei. Oligo/Check se bazează pe măsurători efectuate de un scaner fotometru.

Scannerul fotometru este o metodă de analiză care constă în măsurarea rezonanței vibraționale. Fiecare mineral și oligoelement are o frecvență și o rezonanță specifică și absoarbe lumina. Scanerul OligoCheck analizează tot spectrul de culori (=frecvența în nanometri) al mineralelor și oligoelementelor.

Analiza se realizează în 4 puncte ale palmei și oferă informații despre concentrația substanțelor analizate în țesuturi. Acest lucru face posibilă determinarea biodisponibilității tisulare a mineralelor și a oligoelementelor și a prezenței metalelor grele în organism.

Sistemul, prezentat în premieră la Silhouette Medical Beauty, de către Mohammad Bessa, Sales Director Physioquanta, are la bază o multime de studii științifice, este o tehnologie dovedită, ușor de folosit, non-invazivă, ce oferă rezultate imediate.

Avantajele acestei tehnologii inovatoare sunt multiple, atât pentru pacienți, cât și pentru medici. Pacienții nu mai au parte de durere, sistemul este precis, rezultatele sunt gata în 30 de secunde și pacientul primește un raport complet scris, plus o rețetă. Doctorii beneficiază, la rândul lor, de o platformă ce vizează optimizarea abordării de îngrijire a pacienților.

CardiCheck evaluează stresul acut și cronic prin echilibrul ritmic, pe baza a 5 indicatori: coerenta cardiacă, Cardistress, ANS (sistemul nervos autonom), coerența cardiacă și RTI (indicele problemelor respiratorii). Algoritmii utilizați pentru Cardiflex se bazează pe două puncte ale undei pulsului: sistolă și reflexie, estimând flexibilitatea arterială. CardiStress arată indicele de stres și capacitatea fiziologică de a rezista la stres. Această estimare se bazează pe activitatea coerenței cardiace și a ANS.

CardiCheck functionează pe baza pulsoximetriei și analizează continuu cantitatea de oxigen în circulația din artere. Este folosit pentru a măsura ritmul cardiac și cantitatea de oxigen transportată de sânge.

În funcție de diagnosticul oferit de patformă, pacientului îi este recomandată o dietă personalizată ce include, de asemenea, suplimentele alimentare Physiosens, fabricate de aceeasi companie franțuzească.

Cele 19 suplimente alimentare au fost create pentru a trata diferite probleme ce pot apărea în organism, de la procesul de detox, până la deficiențele de minerale, oligoelemente, etc.

Analiza So/Check este realizată și interpretată la Silhouette Medical Beauty de Ruxandra Pleșea, medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice.

Evenimentul de lansare a avut loc la Silhouette Medical Beauty, unde Mohammad Bessan, Sales Director Physioquanta, a le-a prezentat invitaților informații despre tehnologie, despre interpretarea rezultatelor și a împărtășit cele mai bune sfaturi și recomandări.

Printre invitați s-au aflat pacienți ai Silhouette Medical Beauty, precum și celebrități și influenceri, precum Sonia Argint, Albertina Ionescu, Sorina Fredholm, Simona Țăranu, Livia Graur, Larisa Lupoaea, Irina Gologan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.