Top Line a donat produse de 30.000 de euro campaniei de sprijinire a autorităților în lupta contra COVID-19

Top Line continuă campania de implicare socială, Helping is beautiful, donând produse în valoare de 30.000 de euro campaniei Prețuiește Viața pentru a ajuta autoritățile în lupta contra COVID-19.

Top Line a oferit produse de igienă personală (șampon, balsam, gel de duș, cremă de maini, produse pentru îngrijirea mâinilor și picioarelor, pieptene și perii), precum și produse de unică folosință (papuci, prosoape, kimono, cerceafuri de pat), toate urmând să fie folosite de pacienții afectați de epidemie, dar și de medicii care luptă zi și noapte în spitalele din România.

Produsele donate au fost transportate și descărcate la Arena Națională din București. Acolo au fost prezente, pentru a coordona preluarea produselor donate, Andreea Marin, inițiatoarea campaniei Prețuiește Viața, și Diana Baicu, Director General Top Line.

În plus, Top Line, companie lider în România în distribuția de produse cosmetice profesionale, aparatură și mobilier pentru saloane de înfrumusețare și clinici medicale, va dona 1% din vânzările online din această perioadă campaniei inițiată de Fundația Prețuiește Viața.

Proiectul are scopul de a strânge donații prin SMS pentru achiziționarea de produse necesare celor implicați în lupta cu epidemia Coronavirus: consumabile, echipamente sau produse destinate categoriilor vulnerabile de oameni, medicilor, personalului medical din linia întâi sau instituțiilor medicale/de îngrijire a bolnavilor sau bătrânilor.

“Top Line va dona 1% din vânzările online de pe www.toplineshop.ro din această perioadă campaniei Prețuiește Viața, inițiată de Andreea Marin, prin intermediul căreia autoritățile statului vor putea fi ajutate în lupta împotriva COVID-19. Suntem bucuroși că putem sprijini acest demers lăudabil, alături de voi!

Top Line promovează frumusețea sub toate aspectele. Frumusețea înseamnă atât să ai grijă de aspectul tău estetic, acasă, zi de zi, dar și să ajuți pe cei din jur, să fii empatic și să iubești, pur și simplu, viața!

Vă mulțumim că sunteți mereu alături de noi!”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Din donațiile oferite se va achiziționa hrană care nu e ușor perisabilă și împachetată corespunzator, apă potabilă, pahare plastic de unică folosință, prosoape, termometre, pilote, perne, pijamale, papuci, kituri de igienă personală, dezinfectant, kituri de curățenie, paturi mobile, materiale de construcții (panouri termoizolante, mână de lucru) pentru ridicarea centrelor de triaj, consumabile necesare în instituții medicale, costume pentru personalul medical ce întra în contact cu bolnavii, aparatură medicală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.