Ținute lejere și versatile în noua colecție de vară de la Marks & Spencer

Pentru vara anului 2021, Marks & Spencer a pregătit pentru pasionații de fashion și styling colecții inedite în care se regăsesc piese în culori pastelate, de la volane și până la țesături delicate și romantice. Pornind de la câteva piese de bază, însă în același timp elegante și comode, noua colecție aduce o notă fresh garderobei de vară, lucru care se traduce în palete de culori sofisticate care pot aduce aceea doză de optimism de care avem cu toții nevoie pentru a începe să planificăm mici întâlniri și reuniuni cu prietenii.

Croiala relaxată a țesăturilor poate fi alegerea perfectă pentru reuniunile în aer liber, în vreme ce tricourile vaporoase vor oferi outfiturilor un stil lejer și minimalist.

COLECȚIA PENTRU FEMEI

Rochiile cu imprimeuri sunt versatile și ușor de combinat pentru prima parte a zilei, în vreme ce încălțămintea cu bretele sau accesoriile în nuanțe de bej, la care se adaugă accesorii pastelate, sunt perfecte pentru serile călduroase de vară.

COLECȚIA PENTRU BĂRBAȚI

In noua colecție destinată bărbaților abordarea din acest sezon are în focus țesături și materiale lejere și confortabile. Piesele cu imprimeuri florale sau cele vintage pot fi integrate cu ușurință în garderoba de vară, atât pentru întâlnirile din timpul zilei, cât și pentru ieșirile din weekend.

Nuanțele complementare și țesăturile relaxate, precum și tricourile cu dungi îndrăznețe merg de minune cu pantalonii scurți disponibili într-o gamă variată de culori. De asemenea, piese esențiale din denim sunt prezente în colecție completând ținutele cheie, în variate nuanțe și modele.

COLECȚIA PENTRU COPII

Vacanțele de vară cu seri petrecute afară la soare se reflectă în ținutele din noua colecție destinată celor mici. De la materiale din denim și până la cele cu diverse imprimeuri, noua colecție pentru copii oferă o paletă veselă de culori, aducând astfel o abordare fresh.

Piesele cheie din colecția pentru copii includ rochii din denim cu guler din dantelă, dar și hanorace și tricouri grafice ce conferă un aspect casual al ținutele de zi cu zi în concordanță cu stilul sezonier. Printre accesoriile ce se regăsesc în colecția pentru copii sunt pălăriile și ochelarii de soare în nuanțe diverse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.