Tendințe în fitness care vor contura anul 2021

În 2021, vom vedea cum multe dintre schimbările care au avut loc în 2020 în materie de fitness vor deveni un standard. Vom vedea mai mulți oameni făcând exerciții acasă și nu într-o sală aglomerată, punând accent pe starea mentală, precum și un număr din ce în ce mai mare de instrumente tehnologice care ne vor ajuta să ne actualizăm obiceiurile, fie acasă, la serviciu sau afară.

Samantha Clayton, vicepreședinte pentru performanța sportivă și educație în fitness în cadrul Herbalife Nutrition, ne prezinta tendintele pentru 2021.

Exerciții fizice și echipamente

Popularitatea programelor de fitness la cerere și pe bază de abonament a atins niveluri record în 2020 și va continua să crească în 2021. Pe lângă accesul facil oriunde și oricând la astfel de programe, multe au dezvoltat și o bază de utilizatori dedicată care a dat naștere unor comunități virtuale menite să-și susțină și să-și inspire membrii. Aceste comunități atrag utilizatorii cărora le lipsește interacțiunea fizică din sălile de fitness. Programele bazate pe abonamente online vor continua să se extindă în anul care urmează, oferind o varietate mai mare în ceea ce privește tipurile de sesiuni și conținut, punând la dispoziția pasionaților de fitness opțiuni mai personalizate adaptate nevoilor și obiectivelor lor specifice.

Cererea de echipamente de fitness pentru acasă nu a fost niciodată mai mare, anumite companii raportând creșteri uriașe în sectorul de vânzări, dar și întârzieri frecvente în livrarea comenzilor de echipamente sportive în ultimul an, și se estimează că această cerere va continua să crească în 2021. Acest lucru poate fi mai mult decât o tendință trecătoare. Și nici echipamentele nu trebuie să fie costisitoare; mulți oameni au fost inventivi și au folosit articole pe care le au în casă pentru a-și intensifica rutina de exerciții sau au integrat câteva mișcări de exerciții fizice în timp ce își făceau treburile casnice. Chiar și cu livrarea noilor vaccinuri, noi ordine de izolare și preocupări legate de igiena și siguranța întoarcerii în sălile de fitness fizice vor exista în continuare echipamentele personale devenind astfel articole dorite în viitorul apropiat.

Soluții de combatere a monotoniei și stresului prin fitness

Stresul de a fi închiși în casă i-a determinat pe mulți oameni , ca după ridicarea acestei restricții, să meargă în natură pentru a face sport și a beneficia de o foarte necesară pauză mentală. Activitățile în aer liber precum drumețiile sau alergatul, ghidate de programe de asistență prin aplicații, sunt din ce în ce mai populare, această tendință continuând și în noul an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.