Super produsele de haircare și hairstyle KEVIN.MURPHY, lansate oficial în România!

KEVIN.MURPHY, apreciatul brand australian de haircare și hairstyle, a fost lansat oficial în România de către Top Line, printr-un eveniment de beauty în cadrul căruia invitatul special, Parul Paz Bamrolia, Style.Master KEVIN.MURPHY, a prezentat conceptul din spatele brandului invitaților.

 Andreea Berecleanu, Carmen Brumă, Sonia Argint Ionesu, Ela Crăciun, Diana Bart, Alexandru Constantin, Andreea Perju, Irina Mohora, ambasadorii Top Line Unalike Beauty – (Carmen Negoiță, Adonis Enache, Alex Vang, Alexandra Crăescu, Sabina Trandafir, Raluca Netca) au participat la eveniment.

Născute din aceeași filosofie ca și produsele de skincare, produsele KEVIN.MURPHY se remarcă prin tehnologia Weightless și sunt dezvoltate să livreze performanță, fashion și corectitudine în alegeri.

În momentul în care au fost selectate ingredientele, creatorul brandului, renumitul hairstylist australian Kevin Murphy a căutat companii care utilizează micro-culturi, practici ecologice de cultivare sau tehnici ecologice de recoltare. Produsele KEVIN.MURPHY conțin astfel ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate.

Vitaminele și aminoacizii repară suprafața exterioară a părului, îngroșând părul și reducând formarea de vârfuri despicate. Extractele hrănitoare din untul de mango și din cel de murumuru netezesc cuticula firului de păr și oferă părului flexibilitate și strălucire.

Produsele conțin extracte din plante tropicale, Baobab, Bambus și sunt infuzate cu esențe de floare de portocal, ce hidratează în profunzime fără să încarce părul.

Antioxidanții din pruna Kakadu – un fruct specific Australiei, din orhidee, floare de lotus și lămâi sălbatic ajută la prevenirea deteriorării firului de păr și repară părul ce a trecut prin multe procese termice si chimice.

Produsele KEVIN.MURPHY nu conțin sulfați, parabeni și sunt Cruelty Free – nefiind testate pe animale          (este printre puținele branduri de produse de înfrumusețare certificate PETA).

Produsele KEVIN.MURPHY curăță eficient și îndepărtează toate impuritățile, fără a acționa asupra culorii, longevitatea produselor fiind dată de extractele din fructe și uleiurile esențiale.

AHA sau acizii din fructe derivați din papaya, citrice, trestie de zahăr exfoliază ușor suprafața părului fără sa usuce sau să-l deterioreze. Surfactanții naturali din Quillaja și alte surse derivate din plante creează o spumă bogată, care hidratează și hrănește părul.

Produsele de haircare și hairstyle KEVIN.MURPHY sunt distribuite în România de Top Line și sunt disponibile în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), pe www.toplineshop.roși în saloanele partenere Top Line din țară.

KEVIN: THE SESSION STYLIST

“Lipsa de produse performante de care aveam nevoie atunci când realizam ședințele foto pentru marile case de modă și reviste, m-au obligat să trec peste convențional și să creez primele produse de îngrijire a părului, inspirat fiind de produsele de îngrijire facială. Am dorit să creez o gamă de produse care, alături de talentul hairstylistului, să schimbe caracteristicele părului și să ducă trendurile într-o nouă directie!”, a declarat hairstylistul Kevin Murphy.

Kevin Murphy este un maestru al profesiei sale, care înțelege cu adevărat puterea de transformare a părului. Lucrările sale au ajuns pe coperta marilor reviste glossy la nivel internațional. Acesta a coordonat echipe de hairstylisti pentru nenumărate case de modă.

După absolvirea cursurilor de la Vidal Sassoon din Londra, Kevin s-a întors în Australia si s-a poziționat drept unul dintre cei mai influenți hairstiliști din țară.

Lucrează cu regularitate pentru pictorialele revistei Vogue Australia și a creat o nișă în cadrul industriei, recunoscut fiind ca iubitor al look-urilor naturale, adoptând în pictoriale stylinguri cu aspect tip „păr de plajă”.

În 2007, Kevin a primit premiul Australian Master la AHFAS pentru contribuțiile sale remarcabile.

Atunci când lucrează pentru pictoriale și prezentări de modă, părul și tenul modelelor trece printr-o serie de schimbări. Fiind un colaborator constant al caselor de modă, lucrând cu modelele în backstage, Kevin a constatat că, pe măsură ce trece ziua, părul modelelor devine din ce în ce mai greu de coafat, devine lipsit de vitalitate. În acel moment, niciun produs de pe piata nu satisăfacea în totalitate nevoile unui stilist, mai ales atunci când se lucra pentru un editorial.

Astfel, Kevin și-a creat propriul brand, un brand care să răspundă nevoilor sale ca stilist. A dezvoltat produse ce pot fi utilizate în mod ideal și de consumatorii finali.

EDUCAȚIE

Programul  de educație „STAIRWAY TO KEVIN” include cursuri de bază și avansate, împreună cu show-uri  și demonstrații avansate de educație. Astfel, putem învăța cum să utilizăm produse de înaltă performanță de la artiști legendari, care lucrează foarte mult cu lumea enigmatică a modei, renumiți pentru colaborarea cu KEVIN.MURPHY pe platouri de filmare și pentru pictorialele revistelor din toată lumea.

MEDIUL

Toti cei care fac parte din echipa KEVIN.MURPHY sunt implicați în acțiuni de protejare a mediului înconjurător și recunosc gravitatea schimbărilor climatice periculoase. Aflați ce fac, ce fac alții și ce puteți face pentru a ajuta mediul înconjurător!

Cu toții depindem de echilibrul planetei noastre! Este un adevăr universal care se aplică oricărui om, indiferent de locul în care trăieste și indiferent de naționalitate.

De-a lungul anilor, am devenit conștienți de faptul că suprapopularea și industrializarea au creat schimbări nocive asupra tuturor acestor elemente de care depindem. Noi, ca și culturi industrializate, am devenit recent conștienți de acest dezechilibru și de efectele negative pe care industrializarea le are asupra mediului, observând schimbări din ce în ce mai dramatice în climatul și în natura înconjurătoare.

Trebuie să observăm culturile care trăiesc în armonie cu mediul, culturile care înțeleg cum să trăiască pe această planetă, culturi ce ajută la menținerea unui echilibru între ceea ce iau și ceea ce oferă înapoi. Ele au învățat să trăiască în armonie, să mențină un echilibru cu și în mediul înconjurător.

Kevin este unul dintre cei care au avut întotdeauna grijă de mediul înconjurător, însă, până când nu și-a creat  propia linie de produse, nu a conștientizat în totalitate cât de mult rău provoacă toate procesele de producție ale oricărui produs de hairstyle și haircare asupra mediului.

Astfel, în cazul KEVIN.MURPHY, se fac toate eforturile necesare pentru a respecta mediul înconjurător prin utilizarea ambalajelor reciclabile sau biodegradabile. Se folosesc ingrediente naturale din surse care sunt durabile și regenerabile și sunt recoltate utilizând metode care nu dăunează mediului.

THE CLIMATE REALITY PROJECT – Australia

KEVIN.MURPHY este implicat activ în programul împotriva schimbărilor climatice, inițiat de liderul Al Gore.

O organizație globală fără scop lucrativ, Proiectul CLIMATE REALITY este dedicat educării publicului cu privire la știința și impactul schimbărilor climatice și caută soluții la nivel local si mondial de protejare a mediului.

După participarea la Summit-ul Asia-Pacific din 2011, care a avut loc la Jakarta, Kevin Murphy a devenit ambasador oficial al proiectului. El este responsabil pentru comunicarea mesajelor de protejare a mediului prin rețeaua de saloane, hairstylisti și consumatori. Iar 20% din vânzările de produse care conțin aerosoli se direcționeazpă către  Proiectul CLIMATE REALITY pentru a susține efortul de a diminua amprenta carbonului la nivel internațional.

THE HEART OF KM – CULTURE IS LIFE

CULTURA ESTE VIAȚA

Indigenii australieni au acum una dintre cele mai mari rate de sinucidere a tinerilor din lume. Pierderea identității culturale și conexiunea spirituală pe care o deținuseră odată cu pământul și mediul sunt factorii cheie ai acestei statistici tragice.

Pe măsură ce tradițiile și moștenirea lor sunt distruse, simțul pierderii comunității indigene a devenit copleșitor. La rândul său, acest lucru a dus la confuzie pentru acești oameni, odinioară mândri și creativi.

Prin proiectul lansat de Kevin Murphy, THE HEART OF KM, se oferă spijin financiar, se exprimă și caută soluții pentru ca indigenii sa fie integrați în comunitate.

Cultura și sentimentul de legătură cu țara lor sunt fundamentele, vitale pentru bunăstarea socială și emoțională a poporului indigen. Pentru a afla mai multe, vizitați site-ul campaniei http://www.cultureislife.org.

Împreună putem contribui la realizarea unei adevărate diferențe pentru a restabili echilibrul și armonia acestor comunități devastate.

DESPRE KEVIN MURPHY

Cu o lungă carieră care cuprinde modă, podiumuri, editoriale și film, Kevin Murphy este unul dintre cei mai respectați și căutați hairstylisti. Jurnaliștii revistei Vogue au declarat că el este cel care a inventat aspectul iconic al „părului de plajă”.

Recunoscut pe plan internațional pentru lunga sa listă de cliente VIP dar și nenumărate pagini de lucrări editoriale pentru revistele high-end din întreaga lume, stilistul născut in Melbourne a început ca ucenic într-un salon din Queensland. Apoi și-a continuat studiile la faimoasa scoală Vidal Sassoon din Londra. Cariera impresionantă a lui Kevin Murphy se întinde pe mai mult de două decenii, timp în care s-a stabilit ca fiind un icon în industria frumuseții.

Având un CV impresionat, acesta a lucrat cu cei mai faimoși fotografi de modă, printre care Patrick Demarchelier, Robert Erdman și Richard Bailey, a creat stiluri pentru edițiile internaționale ale Vogue, Harper’s Bazaar, Sports Illustrated, Marie Claire, Vanity Fair, InStyle , Rush, GQ, etc.

Remarcăm talentul lui Kevin și în cinema, lucrând la crearea filmului Moulin Rouge al lui Baz Luhrmann, iar celebrități precum Cate Blanchett, Naomi Watts, Selma Blair, Kylie Minogue, Dannii Minogue, Claudia Karvan, Enrique Iglesias, Vanessa Hudgens, Heidi Klum, Rose Byrne, Miranda Kerr, Catherine Mcneil, Jessica Hart și Abby Lee, au decalarat că îl adoră!

PRODUSE KEVIN.MURPHY

ANGEL WASH – Sampon Volum 250 ML

BALANCING WASH – Sampon pentru barbati 250 ML

MAXI WASH – Sampon detox 250 ML

ANGEL RINSE – Conditioner volum 250 ML

STAYING ALIVE – Tratament leave-in 150ML

HAIR RESORT – Loțiune texturizantă 150ML

HYDRATE-ME WASH – Șampon hidratant 250ML

HYDRATE-ME RINSE – Conditioner hidratant 250ML

YOUNG AGAIN – Tratament leave-in 100ML

SESSION SPRAY – Spray fixativ 370ML

EASY RIDER  – Cremă anti-frizz 100 gr

NIGHT RIDER – Pastă mată texturizantă 100G

BLOND ANGEL- Conditioner violet  250ML

BLOND ANGEL WASH – Șampon violet 250 ML

SUPER GOO – Gel fixare puternică 100 G

YOUNG AGAIN WASH – SAMPON 250 ML

SHIMMER SHINE- Spray de strălucire 100ML

ROUGH RIDER – Clay mat 100G

PLUMPING WASH – Șampon densitate 250ML

PLUMPING RINSE- Conditioner densitate 250M

BODY MASS – Tratament leave-in 100ML

HYDRATE-ME MASQUE – Mască hidratantă 200ML

ANGEL MASQUE – Mască volum 200 ML

HAIR RESORT SPRAY- Beach look 150ML

SMOOTH AGAIN – Loțiune leave-in 200ML

STRENGHT VIAL – Fiole fortifiere 12x12ml

MOISTURE VIAL – Fiole fortifiere 12x12ml

KIT TRATAMENT ELIXIR 50ml

STIMULATE-ME WASH – Șampon pentru bărbați 250ML

THICK AGAIN – Loțiune pentru bărbați 100ML

KILLER CURLS – Cremă anti-frizz 200ML

DOO OVER – Fixativ pudră 250 ML

FREE HOLD – Pastă modelatoare 100 G

REPAIR-ME WASH – Șampon de reparare 250ML

REPAIR-ME RINSE- Conditioner reparare 250ML

RE STORE – Tratament de reparare  200 ML

ANTI-AGEING VIAL FIOLE ANTI-AGING 12x12ml

THICKENING VIAL – FIOLE TEXTURĂ 12x12ml

SMOOTH AGAIN WASH- Șampon netezire 250ML

SMOOTH AGAIN RINSE- Conditioner 250ML

LEAVE-IN REPAIR- Tratament leave-in 200ML

SHIMMER ME BLONDE – Spray 100 ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.