Super ofertă la produsele skincare profesionale de la Silhouette: Cadoul ideal de 1 și 8 martie!

Mai sunt doar zece zile până la cea mai specială săptămână din viața fiecărei femei, iar centrele Silhouette din București au pregătit două oferte unice, perfecte pentru cei care caută cadoul ideal pentru perioada 1-8 martie. Produsele profesionale de îngrijire a pielii, ale apreciatelor branduri Babor, Guinot și Academie sunt disponibile la prețuri și oferte speciale.

Crema în ediție limitată + fiole personalizate

Un cadou elegant și exclusivist poate fi crema Academie Eternelle Jeunesse, în ediție limitată (în sticlă cu cristale Swarovski), ce vine alături de un cadou de nerefuzat: o cură personalizată de 14 fiole BABOR + Spumă de curățare GUINOT Bioxigene. Totul la un preș cu totul special: 750 lei (reducere de la 1396 lei).

Seturi cadou pentru fiecare tip de ten

În această perioadă poți găsi în Centrele Silhouette o super ofertă: la 2 Gift Seturi GUINOT, ACADEMIE sau BABOR, primești un al treilea set gratuit, pentru ca bucuria să fie în inimile celor speciali din viața ta! Poți alege seturi cu produse profesionale pentru diverse soluții de înfrumusețare: Academie Age Perfection, Academie Flash Radiance, Academie Majestic Age Recovery, Dermact Peel and Fill, Guinot Perfect Hydratation, Guinot Age Logic, Babor  Cellular Refine. Prețul unui Gift Set pornește de la 130 lei.

Vouchere de tratamente cadou

O altă opțiune de cadou este să oferiți un voucher valoric pentru a urma tratamentele faciale sau corporale de la Silhouette. Aceste vouchere pot fi achiziționate de la recepția Centrelor Silhouette.

Beauty Card Silhouette

Un cadou ideal îl reprezintă Beauty Card-ul Silhouette, personalizat cu numele posesorului, ce oferă soluții de înfrumusețare pentru un an întreg. Cardul costă 4190 lei și include 12 tratamente faciale și 12 tratamente corporale, care te vor ajuta să obții un ten sănătos, întinerit, și o siluetă remodelată și tonifiată.

În baza cardului sunt disponibile 4 tehnologii (AquaPure, LPG Endermolift, Guinot TechniSpa si SoUp)  care înglobează diverse tipuri de tratament ce acoperă toate nevoile de îngrijire a tenului și de remodelare a siluetei. Așadar, în funcție de obiectivele tale de frumusețe, specialiștii Silhouette vor determina planul tău personalizat de tratamente, unul facial și unul corporal pentru fiecare lună.

În plus, pe toată perioada de valabilitate a cardului, ai 10% DISCOUNT la toate celelalte servicii și produse Silhouette.

Centrele Silhouette se află în București, în zona Unirii (Bd. Regina Maria 1) și Dorobați (Calea Dorobanților 200). www.silhouette.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.