Strălucire naturală cu produsele Himalaya Wellness!

Odată cu venirea primăverii tenul nostru are nevoie de reîmprospătare și bineînțeles că primul pas pentru a obține acea strălucire naturală ce emană sănătate prin toți porii este o curățare în profunzime.

Tocmai de aceea, brandul Himalaya vine în ajutorul nostru cu produse cosmetice pentru curățarea feței cu o textură ușoară și delicată, dar cu efect de purificare, produse ce au la bază ingrediente active naturale și formule inspirate din străvechea știință Ayurveda.

  • Spuma de curățare din gama Detoxifying Charcoal – cu Cărbune activ din Cocos și Ceai verde ORGANIC, îndepărtează delicat impuritățile, detoxifică și reduce excesul de sebum
  • Spuma de curățare din gama Rose Radiance – cu Trandafir de Damasc ORGANIC, curăță cu blândețe atât impuritățile, cât și machiajul waterproof
  • Spuma de curățare din gama Purifying Neem – cu Neem și Turmeric, ajută la îndepărtarea excesului de sebum în cazul tenului cu tendință acneică și are efect matifiant

Pe lângă o curățare în profunzime a tenului, trebuie să avem grijă și de sănătatea buzelor noastre pentru a obține acea strălucire naturală care visează toată lumea primăvara.

Himalaya te invită să redescoperi balsamurile de buze stick, cu același efect hidratant, dar într-un nou ambalaj!

  • Balsam de buze stick cu unt de cacao și unt de sal
  • Balsam de buze stick cu ulei din semințe de căpșune și sâmburi de caise
  • Balsam de buze stick cu ulei din germeni de grâu și ulei de morcov

Și încă o veste bună pentru buzele tale, în curând vei putea găsi în magazinele din România și noul balsam de buze stick cu extract din semințe de Litchi!

Litchi este un fruct tropical, cu o un gust delicios, exotic, dar și cu o mulțime de beneficii pentru sănătate, care a început să devină foarte popular în țara noastră. Este o sursă bogată de vitamina C, cupru, potasiu și are efect antioxidant.

De reținut este faptul că pe lângă ingredientele naturale active, toate balsamurile de buze stick de Himalaya conțin și vitamina E naturală atât de necesară pentru hidratarea corespunzătoare a buzelor noastre.

Povestea Himalaya Wellness a început în 1930, iar produsele lor au la bază ingrediente active naturale și formule inspirate din străvechea știință Ayurveda. Din acest motiv misiunea Himalaya a fost mereu să folosească cele mai bune practici de creștere și recoltare a ingredientelor naturale, ce stau la baza produselor lor, prin implementarea unor tehnici durabile cum ar fi practicarea agriculturii regenerative, reducerea amprentei de carbon, dar și folosirea ambalajelor responsabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.