Sorbetto Rosso, noul parfum Escada in editie limitata

Noul parfum lansat de Escada pentru sezonul estival ne duce cu gandul la o vacanta in Italia si neaparat la malul marii. Noul Escada Sorbetto Rosso evocă spiritul adevărat al Amalfi printr-un amestec unic de pepene roșu și sare răcoritoare pentru o amintire delicată a verii sud-italiene.

Anul acesta se implinesc 26 de ani de cand brandul Escada vine cu inovatii parfumate, care ne incanta simturile si ne rasfata pielea. Brandul Escada a fost fondat in 1976. Doamna din spatele brandului, Margaretha Ley, si-a inceput cariera alaturi de Leila, costumier la Curtea Regala a Suediei. Ulterior, aceasta a lucrat ca designer. Escada este numele unui cal de curse pe care Margaretha si sotul acesteia au pariat in luna de miere si au castigat. Primul parfum lansat de Escada a avut loc in 1993.

Mi s-a parut interesanta povestea brandului Escada ca si temele abordate de fiecare parfum in parte, prezentat intr-o sticla viu colorata. Nu face exceptie nici cea mai recenta creatie, respectiv  Sorbetto Rosso, o combinatie de albastru si roz, care te poarta in Italia, pe coasta Amalfi, o destinație importantă de vară din sudul Italiei – plaja, bărcile, peisajul plin cu pomi fructiferi parfumaţi și răsfaţul specific italian.

Dacă priveşti dincolo de strălucirea legendară a Amalfi la grădinile terasate, poţi simţi parfumul îmbătător al florilor de pepene roșu și citrice dulce, ca o briză răcoritoare a mării care sărută pielea îmbibată de soare.

Note de varf:  para

Note de mijloc: pepene roșu

Note de baza note moscate, ambrate si acord de praline

Parfumul surprinde prospeţimea extremă a pepenelui roșu.

Ideea cheie a parfumierului a fost aceea de a accentua  aroma pepenelui roșu folosind un ingredient inspirat din aroma acestuia  (pepene roșu) şi puterea acvatică a ingredientului  Calone®.

Sorbetto Rosso este un parfum in editie limitata de la Escada si se incadreaza in categoria floral fructat. Se gaseste in 3 variante: la 30, 50 sau 100 ml.

 

 

 

Un răspuns la Sorbetto Rosso, noul parfum Escada in editie limitata

  1. Mirela vero spune:

    Un parfum cu aroma deosebita !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.