Solutiile antiaging de ultima generatie, Dr. Kleanthous, au ajuns pe piata romaneasca

Produsele de cosmetică medicală Dr. Kleanthous au fost oficiale lansate în România printr-un eveniment dedicat specialiștilor în estetică, jurnaliștilor și bloggerilor de beauty, desfășurat la Hotel Intercontinental.

Invitatul special al evenimentului a fost Elke Henz, CEO al companiei Dr. Kleanthous, iar gazda serii a fost Dana Săvuică. Dr. Kleanthous este un brand recunoscut pe plan internațional datorită inovației aduse în domeniul esteticii, prin cercetările de peste 20 de ani realizate de către Dr. Panaijotis Kleanthous. În urma acestora, moleculele de albumină denumite molecule de suport celular au fost introduse în premieră în cosmetică.

Până in jurul vârstei  de 25 de ani, moleculele de suport se găsesc în cantitate suficientă în celulele noastre însă, odată cu înaintarea în vârstă, numărul lor scade și la fel şi schimbul de informaţii din interiorul celulelor şi dintre acestea. Acest schimb de informaţii este extrem de important pentru menţinerea funcţiilor celulei şi pentru o creştere echilibrată a lor. Principiul Dr. Kleanthous, care stă la baza tratamentelor sale se bazează pe continua îmbunătăţire a structurii tenului cu ajutorul acestor molecule de suport celular.

Efectele lor benefice au fost mai întâi confirmate în medicină și apoi în cosmetica regenerativă. Rezultatele deosebite obținute prin injectarea c.s.m în epidermă i-au stimulat interesul în găsirea unei soluții optime de a le utiliza și în saloanele de cosmetică. Astfel, a descoperit importanța ultrasunetului cu ajutorul căruia aceste molecule pot fi introduse perfect în epidermă.

Tratamentele faciale create de către Dr. Klenthous au la bază principiul conform căruia indiferent dacă este vorba despre riduri, cearcăne, țesut obosit sau chiar acnee și cuperoză, moleculele de suport celular ajută la revitalizarea funcțiilor pielii pe termen lung. Aceste molecule regenerează funcțiile tenului, asigurându-i acestuia un scut antiaging veritabil, prin  reprogramarea structurii intracelulare, prin îmbunătățirea sistemului de comunicare intracelular sau prin protecția față de radicalii liberi. Mai mult, moleculele de suport celular inițializează sinteza de colagen și sporesc capacitatea de menținere a nivelului de hidratare.

Tratamentele Dr. Kleanthous  sunt aplicate cu ajutorul dispozitivului cu ultrasunete Sonostar Matrix. Bazându-se pe cercetări științifice, Dr. Kleanthous a dezvoltat un dispozitiv tehnologic revolutionar, unic în întreaga lume. Sonostar Matrix este primul aparat cosmetic cu ultrasunete și tehnologie LED de înaltă performanță care generează frecvențe luminoase speciale pentru aplicațiile cosmetice. Acesta este alimentat cu baterii, fiind foarte potrivit pentru utilizarea mobilă, în salon. Lumina spectrală și ultrasunetul cu regim modulat se combină diferit în funcție de tratamentele personalizate, fiind posibilă realizarea a peste 22 de programe.

Pe lângă tratamente faciale, în laboratoarele Dr. Kleanthous au fost dezvoltate și soluții corporale și de regenerare a părului.

Dana Săvuică a testat în fața audienței Skinjection, cel mai nou produs Dr. Kleanthous. Acesta este o mască cu efect instantaneu de netezire și hidratare, ce poate fi utilizata înaintea unei ocazii speciale dar și ca ritual de tratament în centrele de estetică.

În România, tratamentele Dr. Kleanthous sunt disponibile pe www.kleanthous.ro și în saloanele partenere: THAIco SPA, Hotel Intercontinental, Hotel Sheraton, Clinica Medispa, Nikstil, Riviera Spa, Salon Mirifique Concept, Armizette, Salon Creme, Lifting Beauty Cosmetics, Renata Cosmetica, Lady’s Club, Josephine Beauty Salon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.