Solutii Guinot pentru un ten impecabil si silueta dorita

Specialiștii de la Institutul Guinot din București recomandă, înaintea vacanței de vară, realizarea unei cure de tratament Guinot Hydradermie Soleil, ce are rolul de a hidrata în profunzime tenul, pregătește în mod eficient pielea înainte de expunerea la soare și contribuie la repararea acesteia după agresiunea razelor UV. Serumul care se aplică în decursul acestui tratament, conține ingredienți activi ce previn îmbătrânirea pielii, hidratează și stimulează procesul de bronzare. Astfel, se păstrează aspectul tânăr al pielii expuse. În plus, urmat apoi și după expunerea la soare, prelungește viața bronzului acumulat în timpul verii, diminuează ridurile cauzate de deshidratare și expunerea la soare și la apa sărată a mării.

„Este o nouă tehnologie cu ionizare dinamică ce stimulează activitatea moleculară și furnizează energie celulelor pielii, ajutând la regenerare. Aparatul activează tinerețea și reface mecanismul energetic celular așa cum nu a mai fost posibil până acum în industria estetică.

Guinot Cellular Energy Soleil este un tratament specific pentru protecția solară, ce pregătește în mod eficient pielea înainte de expunerea la soare și contribuie la repararea acesteia după agresiunea razelor UV.

Serumul Gel Longue Vie Soleil, care se aplică în decursul acestui tratament, conține ingredienți activi ce previn îmbătrânirea pielii, hidratează și stimulează procesul de bronzare. Astfel, se păstrează aspectul tânăr al pielii expuse la soare. Practic, după ce urmezi acest tratament, pe lângă efectele anti-îmbătrânire, pielea este mult mai hidratată și mai pregătită pentru plajă, nu vei mai risca să rămâi cu arsuri solare, cu pete, iar bronzul va fi mai intens și va dura mult mai mult”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Anti-aging + protecție UVA/UVB 50

La Institutul Guinot a fost lansat Crème Perfect Youth Finish, un produs ce îmbină proprietățile anti-agening și cele de corectare a nuanței tenului cu filtre UV ridicate. Se adresează cu precădere peroanelor care nu folosesc în mod curent make-up, dar care doresc să aibe un ten cu nuanță uniformă, cu semnele de avansare în vârstă corectate și protectie avansată UV.

Crème Perfect Youth Finish este un produs multifuncțional, ce răspunde astfel unui trend care își face din ce în ce mai simțită influența. Dintr-o singură aplicare, tenul este protejat de efectele avansării în vârstă, este uniformizat și luminos, bucurându-se totodată de protecție avansată împotriva razelor solare, grație filtrelor UVA/UVB 50.

Soluția pentru silueta tonifiată, fără celulită

În paralel cu pregătirea tenului pentru expunerea la soare, specialiștii de la Institul Guinot din București recomandă seria de tratamente corporale TechniSpa, ce are scopul de a reduce în centimetri, de a elimina celulita și a tonifia corpul, pregătind astfel silueta pentru expunerea din timpul sezonului estival.

Guinot TechniSpa asociază trei tehnologii de acțiune fizică, cu penetrarea unor ingredienți activi puternici, cu efect de slăbire, pentru rezultate vizibile și măsurabile, încă de la primele ședințe.

Acțiune triplă de slăbire pentru eficiență maximă!

•             Resculptează silueta

•             Elimină celulita

•             Rezultate vizibile din prima zi

Dubla lipo-aspirație, ce include dublă mișcare de rulare, activează și îndepărtează celulita și are o acțiune eficientă de detoxifiere.

Dublă-ionizare: acțiunea de ionizare dublă, pozitivă și negativă, ajută la absorbția maximă a ingredienților activi de slăbire.

Căldura difuză îmbunătățește microcirculația și favorizează producerea de colagen, topește țesutul adipos și oferă o senzație de confort.

Tratamentul de slăbire și cu efect anticelulitic reduce în medie cu 1,9 cm din circumferința coapsei și a șoldului, iar în circumferința taliei reduce în medie cu 2,2 cm.

91% dintre femei au observat ameliorarea aspectului de coajă de portocală. Acest tratament realizat sub forma unei cure, ameliorează și elimină celulita.

Tratamentul de fermitate termo-relaxant îmbunătățește fermitatea pielii din jurul coapsei cu 44%. Acesta relaxează, tonifică și resculpteaza silueta. În urma tratamentului 100% dintre femei au declarat că au experimentat o stare de bine, relaxare și confort.

Tratamentul pentru picioare ușoare reduce în medie cu 1,2 cm circumferința din zona genunchiului. Acesta detoxifică, catifelează și subțiază, în acelasi timp. 100% dintre femei au observat efectul detoxifiant.

Tehnologiile GUINOT Hydradermie Soleil și Guinot TechniSpa sunt disponibile la Institutul Guinot din București (www.guinot.ro). 

În regim de franciză, primul Institut Guinot a fost lansat oficial în București, pe Calea Dorobanților 116-122, și aduce, în premieră în țara noastră, experiența originală de beauty oferită de doctorii în frumusețe Guinot. Aceștia le oferă pacienților un tur de descoperire a institutului și a tehnologiilor Guinot, o consultație personalizată, un diagnostic exact și cu prescripție, precum și soluțiile de înfrumusețare Guinot adecvate: tratamentele faciale și corporale de ultimă generație, produse cosmetice profesionale ce completează rezultatele din institut, precum și servicii complementare (epilare laser, manichiură) pentru un rezultat estetic complet, o reală alternativă noninvazivă la medicina estetică.

Doctorii în frumusețe Guinot, cu expertiză obținută în cadrul programelor de training realizate în Franța, recomandă planul customizat de tratamente profesionale Guinot astfel încât rezultatele estetice să fie obținute rapid.

Procedurile sunt realizate în camere de tratament trademark Guinot, apelând la tehnologiile și produsele de ultimă generatie ale brandului, rezutatul studiilor amănunțite ale celor mai buni specialiști în industria de frumusețe din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.