Secretele șoferului de autobuz devenit faimos pe TikTok

Te-ai întrebat vreodată cum este o zi din viața unui șofer de autobuz? Și nu a oricărui șofer, ci a celui care a devenit un adevărat creator de conținut pe platforma TikTok, Gabriel Dogaru. Răzvan Popescu, în cadrul celui mai nou episod al podcastului RESET îl are ca invitat pe șoferul atipic, care a reușit să creeze filmulețe virale din întâmplările din viața sa de zi cu zi. 

Gabriel Dogaru, șoferul STB cu peste 25 de ani de experiență,  devenit popular pe platforma TikTok și cel mai urmărit șofer de pe platformele online, a reușit să atragă cu postările despre viața ca șofer în București peste 107.000 de urmăritori pe platforma  TikTok și milioane de vizualizări.

Cum pulsul orașului se ia cel mai bine dintr-un mijloc de transport în comun, Răzvan Popescu și Gabriel Dogaru fac o radiografie relaxată și amuzantă a transportului public din București, cum s-a schimbat acesta în ultimii ani, cum a evoluat calitatea publicului călător, dar și care îi sunt nemulțumirile legate de traficul zilnic.

Natural și pus la patru ace, așa cum ne-a obișnuit și în filmulețele postate, Gabriel un autodidact în social media încercă să fie la zi cu noutățile tehnice care îmbunătățesc calitatea conținutului și spune ca sursa sa de inspirație este viața cotidiană iar personajele îi sunt cunoscuții, care dau sarea și piperul filmulețelor viralizate.

LINK PODCAST

https://www.youtube.com/watch?v=e-L1Sjl66XI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.