Schwarzkopf MEN PERFECT, gel colorant pentru firele albe creat special pentru bărbați

Albirea părului este un proces natural atât la femei, cât și la bărbați, iar cei mai mulți dintre noi dorim să ”scăpăm” de firele albe cât mai repede posibil și pentru timp îndelungat. Acum și bărbații au o soluție rapidă și foarte eficientă, datorită ultimei inovații de la Schwarzkopf. Gelul colorant Schwarzkopf MEN PERFECT camuflează firele albe cu rezultat 100% natural, ce durează până la 28 de spălări.

Noul produs este extrem de ușor de aplicat de către toți bărbații care doresc să își ascundă părul alb datorită unui aplicator rapid, special creat de specialiștii Schwarzkopf. Astfel, gelul va fi aplicat pe păr în doar 5 minute și va fi clătit după 5-10 minute, în funcție de procentul de păr alb.

MEN PERFECT este un gel colorant blând care camuflează firele albe, oferind părului o culoare cu un aspect natural si discret. Este foarte ușor de folosit datorită aplicatorul rapid patentat de Schwarzkopf, cu ajutorul căruia gelul reîmprospătează culoarea părului și menține rezistența acestuia.

Formula MEN PERFECT conține un complex de minerale de mare care ajută la întărirea și îmbunătățirea structurii părului. Astfel, rezultatul este o culoare naturală și un păr sănătos.

Schwarzkopf MEN PERFECT este disponibil în 5 variante: Schwarzkopf MEN PERFECT 40 – blond închis, 50 – șaten deschis, 60 – șaten mediu, 70 – șaten închis, 80 – șaten negru, la prețul recomandat de 27,47 RON cu TVA inclus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.