Schauma NATURE MOMENTS: inspirație din natură pentru un par frumos

Primavara si-a intrat in drepturi si nu mai avem motive sa ne plangem de temperaturi neprietenoase si vreme urata, iar accesoriile folosite iarna sunt de mult puse in dulap. Sa ne lasam pletele sa fie mangaiate de razele soarelui si sa le ingrijim corespunzator.

Pentru ca pe piata gamele de sampoane si balsamuri sunt variate, am decis sa va prezint produsele  Schauma NATURE MOMENTS lansate Schwarzkopf, care mi-au atras atentia si care se bazeaza pe ingrediente din natura.

SH_NatureMoments_Range_KV_A2_012017B

Asa cum hrana sanatoasa e importanta pentru sanatatea organismului, asa si podoaba capilara are nevoie de ingrediente naturale al caror efect ne ajuta parul sa devina rezistent si sa arate bine.  Ce deosebește noua gamă de alte produse? În primul rând, formulele utilizează doar esențe de origine 100% naturală și sunt testate dermatologic, fiind blânde cu pielea capului şi neconținând, de altfel, niciun fel de siliconi sau coloranți artificiali. Mai mult decât atât, șampoanele au un pH neutru, astfel încât, după spălare, părul rămâne nu doar curat, ci și frumos în mod natural și rezistent de la rădăcini până la vârfuri.

Natura este o sursă extraordinară de elemente care nu sunt doar benefice pentru sănătatea ta, ci pot, de asemenea, să îți potențeze și frumusețea naturală. Inspirată din această bogăție a naturii, Schauma a lansat noua gamă NATURE MOMENTS, care conține 4 tipuri de șampoane și 3 tipuri de balsamuri.

shauma nature moments

Mulțumită formulei sale hrănitoare, Schauma NATURE MOMENTS HONEY ELIXIR& BARBARY FIG OIL este alegerea perfectă pentru un un păr uscat și fragil. Uleiul de cactus este foarte bogat în vitamine și acizi grași, în timp ce mierea este o comoară preţioasă a naturii, un elixir dulce recunoscut peste tot în lume pentru proprietățile sale hidratante și fortifiante.

miere

Prin combinarea celor două resurse ale naturii, Schauma NATURE MOMENTS HONEY ELIXIR & BARBARY FIG OIL fortifică structura firului de păr și îl hrănește pentru a preveni degradarea sa în viitor. Pentru un păr puternic si frumos in mod natural, de la rădăcină până la vârfuri.

SH_SHP_NM_Honey_250_CEE1_1609

Șamponul și balsamul Schauma NATURE MOMENTS MEDITERRANEAN OLIVE OIL & ALOE VERA sunt potrivite pentru părul deteriorat cu vârfurile despicate.

masline

Uleiul de măsline, un binecunoscut secret de înfrumusețare, hidratează părul și îl face mătăsos, în timp ce planta de aloe vera, bogată în aminoacizi, vitaminele A și C și acid folic, îl face să strălucească.

SH_SHP_NM_Olive_250_CEE1_1609

Mai mult decât atât, formula Schauma NATURE MOMENTS MEDITERRANEAN OLIVE OIL & ALOE VERA reduce ondularea și ruperea părului și previne apariția vârfurilor despicate, redând-i moliciunea și aspectul sănătos de la rădăcină până la vârfuri.

lavanda

Lavanda și ierburile de Provence au fost utilizate de secole în ritualuri de înfrumusețare pentru a stimula rezistența naturală și sănătatea părului, parfumând-l delicat în același timp. Valorificând aceste calități, formula șamponului Schauma NATURE MOMENTS PROVENCE HERBS & LAVENDER este special creată pentru un păr fără volum și cu firul subțire, pentru a-l curăța fără să-l încarce suplimentar și pentru a-i reda volumul.

SH_SHP_NM_Lavender_250_CEE1_1609

Schauma NATURE MOMENTS SUCCULENT RASPBERRY & SUNFLOWER OIL  a fost gândită special pentru a proteja, a hrăni și a-i reda părului vopsit strălucirea.

zmeura

Zmeura, una dintre cele mai cunoscute fructe de pădure, este renumită pentru puterea ei de a purifica și a conferi strălucire părului, în timp ce uleiul de floarea soarelui este bine-cunoscut ca o sursă de nutrienți.

SH_SHP_NM_Raspberry_250_CEE1_1609

Gama Schauma NATURE MOMENTS este disponibilă în magazine începând cu luna februarie 2017.

Gama Schauma NATURE MOMENTS conţine:

Schauma NATURE MOMENTS HONEY ELIXIR & BARBARY FIG OIL Șampon 250ml/ 400 ml și Balsam 200ml – Fortifică și hrănește părul uscat și fragil

Schauma NATURE MOMENTS MEDITERRANEAN OLIVE OIL & ALOE VERA Șampon 250 ml/ 400 ml și Balsam 200 ml – Combate vârfurile rupte și îi redă părului deteriorat moliciunea

Schauma NATURE MOMENTS PROVENCE HERBS & LAVENDER Șampon 250 ml/ 400 ml – Oferă volum părului subțire și tern

Schauma NATURE MOMENTS SUCCULENT RASPBERRY & SUNFLOWER OIL   Șampon 250 ml/ 400 ml și Balsam 200 ml – Protejează culoarea părului vopsit sau decolorat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *