Sarbatoreste Ziua Internationala a Iei cu parfumul IA

Elysee ofera cel mai frumos cadou pentru IA, pe care o sarbatorim in fiecare an pe 24 iunie si cu care ne mandrim in fiecare zi : parfumul IA

Essence de Roumanie, un proiect ELYSEE, la care a lucrat mai bine de doi ani o echipa de oameni talentati si dedicati din Grasse, Paris si, desigur, Romania, s-a concretizat in 2018 prin crearea a doua parfumuri unice si minunate, adevarate bijuterii olfactive: ROMAN si IA.

IA apa de parfum = IA reinterpretata… pe note olfactive

“Am creat parfumul IA cu gandul la o frumoasa romanca ce poarta cu delicatete o coronita de margarete si alearga imbujorata pe o pajiste inverzita, intr-o ie minunata, cusuta cu mana ei, in intampinarea iubitului atat de mult asteptat” spune Cristina Balan, proprietar ELYSEE.

IA cuprinde in apele sale mirosuri calde de cozonac, de pasca, de bucurie netarmuita la masa de Craciun. In IA am picurat fragute strivite de un sarut patimas si zmeura prospata de padure. O picatura de IA si te vei transpune la fereastra unei casute cu obloane albe, de poveste, cu flori de cires inundandu-ti camera, cu gandul la bucuria intalnirii chipesului din vis. Iar la sfarsit, am adaugat sfios un trifoi cu patru foi sa aduca purtatoarei un strop in plus de noroc si fericire.

Cu ocazia Zilei Internationale a Iei in magazinele ELYSEE vor putea fi admirate obiecte vestimentare unice, pline de povesti si de amintirile celor care le-au purtat si vor putea fi degustate o parte din ingredientele care au inspirat acest duo parfumat.

Parfumurile Essence de Roumanie: ROMAN si IA sunt parfumurile Romaniei dragi din noi. Romania frumosului, a bunului simt, a bunatatii, a familiei reunite cu ocazia Sarbatorilor de Paste sau de Craciun, parfumurile iubirii pentru tara copilariei noastre, tara eroilor care si-au dat viata pentru o Romanie unita, o Romanie de care ne e continuu dor, chiar daca de multe ori nu recunoastem.

ROMAN si IA au fost concepute pentru a putea fi purtate atat separat, cat si in layering, completandu-se reciproc. O picătură de ROMAN și șapte de IA. O pulverizare de IA și patru de ROMAN. Un strop de dor de țară și două lacrimi prelungi de iubire pentru ea. Un clinchet de râs de copil și un ecou repetat de dangăte sărbătorești de clopot.

Parfumurile Essence de Roumanie sunt disponibile in urmatoarele variante: ROMAN EDP 50ML – 350 lei, IA EDP 50ML – 350lei

KIT ESSENCE DE ROUMANIE (1 x ROMAN EDP 50ML & 1 x IA EDP 50ML) – 640lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.