Sarbatoreste Ziua Copilului la Cinema City! Te asteapta 7 animatii la pret special

𝑍𝑖𝑢𝑎 𝐶𝑜𝑝𝑖𝑙𝑢𝑙𝑢𝑖 este sărbătorită 𝑙𝑎 𝐶𝑖𝑛𝑒𝑚𝑎 𝐶𝑖𝑡𝑦 cu animații care-i încântă pe prichindei, dar și pe părinți! 7 filme indragite au pret special de 8 lei/biletul. Eu si fata mea am vizionat in weekend „Fabrica de vise” si ne-a placut foarte mult. Vom repeta experinta. 🙂

Puteti alege cinematograful dorit si filmul pe care il considerati potrivit pentru varsta copilului. Atat prichindeii, cat si parintii pot viziona animatia dorita pe 1 Iunie cu un pret special la bilete: 8 lei. Iata si lista filmelor care intra in aceasta promotie.

1. Merge si asa

O satiră despre film, muzică și viață. Giani este un băiat de etnie romă care visează să ajungă un mare chitarist. În Europa sfâșiată de cel de-al Doilea Război Mondial, el călătorește din București în Paris pe jos, iar pe drum ascultă melodii tradiționale, pe care le distilează într-un stil propriu.

2. Fabrica de vise

După ce descoperă că are o putere supranaturală – aceea de a crea și controla visele celor din jur – tânăra Mina decide să-i dea o lecție surorii ei vitrege, care o supără mereu.

3. Inima de foc

Georgia Nolan visează să fie prima femeie pompier din lume. Când un piroman misterios provoacă incendii, pompierii newyorkezi încep să dispară fără explicație. Tatăl Georgiei este chemat de la pensie pentru a investiga disparițiile. Disperată să-și ajute tatăl, tânăra se deghizează, devenind „tânărul Joe”.

4. Baietii rai

In noua comedie de acțiune, bazată pe seria de cărți best seller New York Times, o echipă criminală de haiduci cu patru lăbuțe este pe cale să încerce cea mai provocatoare escrocherie de până acum – să devină cetățeni model.

5. Sonic the Hedgehog 2

Robotnik se întoarce, de data asta cu un nou partener, Knuckles, în căutarea unui smarald care are puterea să clădească, dar și să distrugă civilizații. Sonic face echipă cu Tails, noua lui parteneră, și împreună se îmbarcă într-o aventură pentru a găsi smaraldul înainte ca acesta să cadă pe mâini greșite.

6. Rosu Aprins

Povestea unei adolescente de 13 ani care se transformă într-un panda roșu uriaș ori de câte ori are emoții puternice. Pozitive sau negative.

7. Iepurele gaina si hamsterul intunericului

Tânărul Chickenhare estre născut jumătate găină – jumătate iepure. Adoptat de regele Peter, faimos aventurier, acesta dorește să fie acceptat și iubit așa cum este. După ce răufăcătorul ținutului, unchiul său, evadează și amenință să-l înlăture pe tatăl lui adoptiv de pe tron, eroul nostru împiedicat vrea să-i zădărnicească planul.

Programul filmelor il gasesti pe Cinema City- https://www.cinemacity.ro/static/ro/ro/promotii-copii-1-iunie-2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.